Při čištění kulovnice zastřelil mladou maminku. Je to blbost, oponují sousedé

[chooze:gallery;value:33310]

Slovenskými Čachticemi v neděli otřásla tragédie, když 48letý Patrik údajně při čištění kulovnice zastřelil 30letou Lucii, která stála v kuchyni bytu vzdáleného více než sto metrů. Případem se od té doby zabývá policie, která podle webu tvnoviny.sk zavřela Patrika do cely předběžného zadržení.

Tam bývalý policista čeká na soud, který ve středu rozhodne o jeho vzetí do vazby. Vyšetřovatelé již muže obvinili ze zabití, za což mu hrozí, že za mřížemi stráví dva roky až pět let.

Tragická událost trápí i sousedy zesnulé ženy. "Stále nemůžu uvěřit tomu, co se stalo. Od té tragédie ani nespím a nedokážu to vstřebat," přiznala webu Nový Čas jedna ze sousedek. Podle dalších sousedů nestála za Luciinou smrtí náhoda. Maminku tříleté dcery prý Patrik pozoroval.

[chooze:article;value:522793]

"Čistit si zbraň u mámy doma je absolutní blbost. On ji prostě sledoval přes dalekohled na kulovnici a zbraň mu vystřelila. Jinak to není možné," tvrdí další sousedé. Řada z nich utíkala v osudný den Lucii na pomoc.

"Ona ještě vyběhla na balkon a strašně křičela o pomoc. Potom už spadla na zem. Utíkali jsme nahoru, vylomili dveře a snažili se ji zachránit. Už jí ale nebylo pomoci," přibližovali ti, kteří byli na místě mezi prvními.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.