Muž se obnažoval před dětmi a hájil to na facebooku: "Holky chtěly něco poznat"

Muže si na dětském hřišti v ulici Borová všimla jedna z obyvatelek obce Vracov. "Tři děti mluvící dost sprostým slovníkem si ho zavolaly," napsala Tereza v příspěvku na facebooku ve skupině Vracovjáci pro Vracovjáky.

To, co následovalo, ale nečekala. Po chvilce jim měl totiž ukázat své intimní partie. "Holka se podívala a odjeli na kolech. Chlápek na ně volal, ať mu klidně zavolají," doplnila žena.

[chooze:article;value:482677]

Podle mnohých jde o známou firmu. "Zavolejte okamžitě policii. Několik dní seděl a čuměl na děcka na rampách. S mým mužem jsme tam pak jeli a pohrozili mu, že jestli se tam ještě ukáže, zavoláme policii. Teď zkouší asi jiné místo," napsala paní Pavla.

"Tak třeba naše děti ho na fotce poznaly, že chodí na hřiště na Luční. Sedí tam a pije a rozhodně není jejich kamarád. Nevolají ho. Už jen to, že jdu sedět s pivem na dětské hřiště, je alespoň pro mě tedy zvláštní a nepatřičné," uvedla paní Klára.

Dotyčný muž na sociální síti nic nepopíral. Své chování naopak obhajoval. "Holkám jsem nic neudělal, tak se jich optejte. Já jsem nudista a nikdy bych jim neublížil. Když chtějí, tak ukážu. Já se rád podělím," vysvětlil. "Já neznásilňuji děti. Ony to chtěly samy. Já se nestydím. Jsem nudista. A holky chtěly něco poznat," pokračoval.

Policisté o dané události ve Vracově vědí a řeší ji. "Případem se zabývají hodonínští kriminalisté," řekl TN.cz policejní mluvčí Pavel Šváb.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.