Kotvalda dohání minulost. Dodnes si vyčítá, co provedl svým fanynkám

Hostem nedělní Víkendové Snídaně v retro stylu byl zpěvák Petr Kotvald. Uvedl se svým novým klipem k písni Kometa P.M.H. s provokativním textem v duhovém ladění o milování se s kometou, která může být holka i kluk a má "nebinární look". Ukázal tak, že mu nejsou cizí současné trendy.

Jádro Kotvaldových fanynek ale tvoří ženy, které na jeho písních vyrůstaly. Na jejich adresu už takovou chválu zpěvák nepěl. "Jednou jsem takhle, v rámci vášně na jevišti, řekl: 'Holky jste skvělý, úžasný, ale už mi prosím nestárněte, přestává se na to dát koukat,'" přiznal.

[chooze:article;value:520249]

Až po chvíli mu prý došlo, co z něj vlastně vypadlo. Navíc mu to neprošlo jen tak. Kolegyně doprovodné zpěvačky mu to prý hned po koncertě vrátily. "Viděl ses někdy v zrcadle?" měly si z něj utahovat. Nešťastná věta prý zazněla už před pár lety, Kotvalda to ale očividně stále trápí. "Všem jsem se omluvil a omlouvám se znovu!" zdůraznil.

Sám prý nemá, právě i díky svým kolegyním, o svém vzhledu přehnané mínění. "Tuhle jsem něco řešil u zrcadla, než jsem šel na jeviště, a backvokalistky, mladý holky, mi to daly sežrat," zavzpomínal. "Všichni vědí, kolik ti je, takže buď úplně v klidu a užij si to," měly si z něj dělat legraci. Nutno ale říci, že na šedesátníka vypadá Petr Kotvald stále skvěle.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.