Lidé si koupili paprikové chipsy, chutnaly ale jinak. Obchody je stahují z prodeje

Český výrobce brambůrků Bohemia překvapil své zákazníky neobvyklou příchutí svých paprikových chipsů. Obal na balení totiž hlásil jinou příchuť, než jaká se vevnitř skrývala. "Jedná se o první záměnu, nikdy se nám to nestalo," řekla redakci TN.cz marketingová manažerka společnosti Intersnack, vlastnící značku Bohemia Chips, Helena Veselá.

"Bohužel musíme potvrdit, že vlivem lidské chyby došlo k záměně paprikové kořenící složky za slaninovou. Záměna byla pouze u limitovaného množství výrobků. Daní obchodní partneři byli požádáni o stažení a další prodej výrobků, kterých se tato záměna týkala, byl okamžitě zastaven," potvrdila Veselá.

[chooze:article;value:472393]

Pokud máte paprikové chipsy doma, zkontrolujte si datum výroby a šarži, jestli právě vám nehrozí, že jste koupili onu vyměněnou slaninovou příchuť. Vadná balení byla vyrobena 22. 7. 2023 v 5:40 hodin a nesou šarži LTF29EY.

Výrobky byly již ze všech skladů staženy. Pokud jste však brambůrky už zakoupili a číslo šarže odpovídá vadné várce, můžete je u obchodníků vyměnit za jiné či požádat o vrácení peněz.

Závadné brambůrky (1/2015):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.