Hrůza v Bratislavě. Po únosu a znásilnění Soni zmizela další mladá žena

Bratislavu svírá strach. Jenom den poté, co se po 26 hodinách našla Soňa P., zmizela další mladá žena. Čtyřiatřicetiletou Yanu Bondarenkovou naposledy viděli v úterý 12. září v šest ráno. Odešla ze svého bytu a dosud se nevrátila. Nikomu o sobě ani nedala vědět.

"Měří 173 centimetrů, váží 52 kilo, má hnědé vlasy po ramena, mluví ukrajinsky a rozumí i slovensky. Měla oblečenou bílou mikinu, černé džíny a přes rameno ledvinku béžovo-černé barvy a na nohách měla obuté šlapky," uvedla slovenská policie.

[chooze:article;value:522175]

Bývalý kriminalista Matej Sopko se obává, že v metropoli na Dunaji může řádit potenciální sériový vrah, upozornila TV Markíza. Soně totiž vpravil do těla několik injekcí s uspávací látkou, surově ji zbil a pořezal. "Tady se však zdá, že by to mohlo být součástí sexuálního aktu. To znamená, že tu může jít o prvky sadismu. V tom případě se to může i opakovat," řekl.

Soňu někdo unesl v noci na neděli 10. září okolo čtvrté hodiny, v pondělí ráno ji našli ležet před nemocnicí na sídlišti Petržalka. 

Bondarenková už je pohřešovaná přes dva dny. "Jakékoliv informace k současnému pobytu a pohybu osoby nám, prosím, oznamte," vyzvali slovenští strážci zákona.

Případ znásilněné Soni otřásl celým Slovenskem. TV Nova o něm informovala v reportáži:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.