V peruánském dole našli podivné tvory podobné člověku. Mají jen tři prsty

[chooze:gallery;value:33229]

​Poslancům mexického kongresu se v úterý naskytl opravdu nezvyklý pohled. V jednací síni představil tamní novinář Jaime Maussan dvě rakve, ve kterých byly uloženy malé zachovalé kostry.

Společně s několika vědci představil zákonodárcům svá zjištění, ze kterých by mělo vyplývat, že pozůstatky těl nalezených v peruánském městě Cuzco mají o 30 % pozměněné genetické složení, než jaké je známé u lidí.

"Tyto exempláře nejsou součástí nám známé pozemské evoluce," řekl novinář podle deníku Marca pod přísahou. Podle jeho slov by měly být zachovalé drobné kostry staré zhruba tisíc let. Vzorky DNA měli odebrat akademičtí vědci z Universidad Nacional Autonóma de México. "Tyhle vzorky nebyly nalezeny po ztroskotání UFO, našli jsme je v křemelinových dolech, kde zkameněly," upřesnil. 

[chooze:article;value:515047]

​Novinář Maussan je dlouholetý nadšenec do pátrání po mimozemských civilizacích. I během slyšení před mexickými zákonodárci několikrát zopakoval, že by měli všichni lidé na světě konečně přijmout fakt, že nejsme ve vesmíru sami, informuje deník Daily Mail

Těla, která si kongres prohlížel, sice připomínala lidi, byla však zároveň mnohonásobně menší a měla podivně zmenšenou hlavu. Na konci protáhlých rukou mají jen tři prsty. Vytáhlý krk a dlouhá lebka podle přítomných vědců "charakterizují spíše možnosti těl u ptactva", dodává deník El País. Podle průzkumu koster neměla tato neznámá stvoření žádné zuby a jejich kosti byly velmi pevné. 

Zpráva bývalého amerického důstojníka tajných služeb o UFO zaujala i české experty (07/2023): 

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.