Slova plná hněvu a nenávisti. Hanychová poslala po rozchodu drsný vzkaz

[chooze:gallery;value:29863]

​Modelka si tentokrát nebrala žádné servítky. Po dalším nevydařeném vztahu očividně zlomila nad muži hůl a ukázala, co si o nich teď myslí. V instagramovém příběhu sdílela svou fotografii s opovržlivým výrazem a připojila k ní píseň Fuck you.

V porozchodové klasice zaznívají v překladu dosti tvrdá slova. "Na**r si, na**r si, na**r si fakt hodně. Protože nesnášíme, cos udělal. A nesnášíme i celou tu tvou partu. Tak se, prosím, drž ode mě dál," zpívá v písničce zpěvačka Lily Allenová.

[chooze:article;value:521006]

Zdá se, že se Hanychová s koncem lásky vyrovnává po svém a její zklamání se pomalu změnilo ve vztek. Nevyšlo jí to už se třetím otcem jejích dětí a opět ji čekají tahanice o alimenty a další starosti spojené s rolí matky samoživitelky.

Už při oznámení rozchodu se modelka svěřila, že krach vztahu se Jaromírem Soukupem bere jako životní prohru, a to právě kvůli dceři Rozárce, která se jim narodila na jaře. "To, na čem nám oběma nejvíc záleží, je a vždycky bude naše dcera Rozárka. Beru to jako životní prohru, na které neseme vinu oba dva," napsala Hanychová na instagramu.

Hanychová je po rozchodu na dně. Podívejte se na video (9/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.