Horoskop na čtvrtek 14. září: V posteli se máte na co těšit

Beran

Pracovní povinnosti vás zdrží déle, než by se vám líbilo. Bohužel se s tím budete muset smířit a jednoduše to překousnout. Můžete se však utěšovat tím, že co uděláte dnes, nemusíte dělat zítra. Uvidíte, že si čas strávený v zaměstnání vynahradíte.

Býk    

Mějte se dnes na pozoru! Nepřátelé by mohli vyzradit vaše tajné prohřešky. Teď vám nezbývá než doufat. Jedinou možností je zkusit vyjednávat. Víte totiž také nemálo pikantností! Příště však buďte opatrnější a dávejte větší pozor, komu se svěřujete.

Blíženci         

Můžete si dopřát vylepšení svého vzhledu a pomocí Venuše se více vyšperkovat. Ať se jedná o módní oblečení, kosmetiku, či třeba estetický zákrok, každá investice pro vaši radost je příznivá a pomůže vám cítit se zase o stupínek lépe ve vašem těle.

Rak    

Necháte se strhnout dobrodružným životem svého dobrého kamaráda. Pokud jste nezadaní, nic vám nebrání oddat se bujarému životu. Zadaní však budou mít nemalý problém se svým partnerem, jemuž se vaše divoké počínání nebude v žádném případě zamlouvat.

ANDĚLSKÝ TAROT
Každý má své anděly strážné, kteří dohlíží na naše činy, posunují nás správným směrem k dosažení našich cílů. Nechte tarotové karty, aby vám pomohly je odhalit!

Lev     

Je vidět, že opatrnost je v tomto dni hodně důležitá. Úlevu přináší večer, kdy na vás začíná pomrkávat štědrá Venuše. A co vám tato dobrodějka nabízí? Očekávejte větší spokojenost s financemi a možné zvýšení příjmu. A hlavně klid vašeho domova.

Panna 

V milostném životě budete nanejvýš spokojení. Však máte proč! S partnerem vám to v poslední době klape po všech stránkách. Nejenom, že se nehádáte a s jeho rodiči vycházíte nadmíru dobře, ale i sex si užíváte tak jako nikdy předtím. Jen tak dál.

Váhy  

Do vašeho vztahu se začnou vkrádat neshody ohledně finanční situace. To rozhodně není nic příjemného. Na druhou stranu, v určitých otázkách je třeba mít od začátku jasno. Proto neváhejte a s partnerem si na rovinu promluvte o penězích a hospodaření.

Štír     

Potkáte svého starého známého, s nímž jste se dlouho neviděli. Přestože na sebe budete mít málo času, stihnete probrat všechny drby poslední doby a dozvíte se nemálo novinek ze svého blízkého i dalekého okolí. Rozhodně se tedy spolu nudit nebudete!

KYVADLO ZDARMA
Vyzkoušejte virtuální kyvadlo, které Vám ihned odpoví!

Střelec

Buďte bez obav, nejedná se dnes o žádnou pohromu, Jupiter s Venuší vás v ničem nenechají! Pokud přemýšlíte o vhodné investici, hvězdy jednoznačně doporučují oblast vzdělávání a estetiky. Zkrášlete svou osobnost duševně i z vnějšku. Vyplatí se to.

Kozoroh         

Podaří se vám zajistit si šéfovu přízeň. Akorát se připravte na otrávené pohledy okolí. Z těch si ale nic nedělejte, kolegové jenom obyčejně závidí. Spíše se snažte, abyste si svoji chvíli na výsluní užili co nejdéle. Máte sklon usínat na vavřínech.

Vodnář           

Podaří se vám poprat se s náročnou pracovní překážkou. I když boj to bude těžký, nakonec si užijete hřejivý pocit zadostiučinění. A právem! Na svůj výkon můžete být hrdí. Ocení ho i šéf, který nebude šetřit chválou. Když vytrváte, úspěch vás nemine.

Ryby  

Vztah mezi vámi a partnerem bude dnes nemálo napjatý. Důvodem jsou spory, o kterých ani jeden z vás nechce mluvit. Nebo jde o nedostatek odvahy? Faktem zůstává, že byste si s protějškem měli sednout a v klidu si o všech vašich problémech pohovořit.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.