Ceny MTV ovládla zpěvačka Taylor Swift. Proměnila devět z 11 nominací

Slavnostnímu večeru, při kterém se udílely ceny MTV Video Music Awards, už tradičně kralovala americká popová hvězda Taylor Swift. Videoklip roku, album roku, skladba roku nebo umělec roku – to je výčet jen pár kategorií, ve kterých vyhrála na plné čáře. "Tohle je neuvěřitelné! To, že v těchto anketách hlasují fanoušci, pro mě moc znamená," reagovala nadšeně.

Cenu za celoživotní přínos, neboli cenu Michaela Jacksona, získala Shakira. "Chci poděkovat svým rodičům a mým dětem, kteří jsou tady. Děkuji moc za neustále povzbuzování a za pocit, že máma to všechno dokáže," řekla při předávání ceny.

Mezi oceněnými se objevily například i Ice Spice, Nicki Minaj, SZA nebo Lana Del Rey. "Většinou v těchto situacích vtipkuji, ale nevím proč, dnes jsem se vzbudila s pocitem obrovské vděčnosti," reagovala zpěvačka Nicki Minaj.

[chooze:article;value:499235]

​Každoroční předávání cen MTV je pro mnohé celebrity i způsob, jak zaujmout. Nechyběly tak extravagantní róby a kostýmy. Téměř nahá se na červeném koberci objevila zpěvačka Doja Cat, která na sebe výstředními modely v poslední době upoutává neustále. Tentokrát se zahalila pouze do pavučiny.

Zahanbit se nenechala ani zpěvačka Tinashe, jejíž vnady v průhledných šatech zakrývaly jen kousky lepící pásky. Poněkud decentnější róby pak zvolily jejich kolegyně Olivia Rodrigo, Demi Lovato nebo Selena Gomez.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.