Horoskop na úterý 12. září: Pozor, stará láska nerezaví

Beran

V zaměstnání získáte mnoho nových zkušeností. Zpočátku to sice nebude lehké a dost možná prožijete nejednu horkou chvilku, pokud však vytrváte, uvidíte, že se vaše odhodlání zúročí. Jenom se nesmíte předčasně vzdávat! Vydržte, jistě se to vyplatí.

Býk    

Spolu s partnerem se oddáte romantice. Můžete se proto těšit na večer plný něžností. Protějšek vás bude rozmazlovat nejen výborným jídlem, ale také masáží či koupelí. Vašemu vztahu to opět dodá potřebnou jiskru a žár. Opakujte podobné večery častěji!

Blíženci         

Ze sympatického kolegy se postupem času stane ještě sympatičtější přítel. Važte si toho, spojenec na pracovišti se bude v budoucnu hodit. Nejenom že spolu budete snáze čelit šéfovým náladám, ale v těžkých chvílích se podpoříte a navzájem podržíte.

Rak    

Můžete zabodovat nějakým svým zlepšovákem, takže rychle s ním na světlo! Co se totiž dříve jevilo jako nereálný návod na zbohatnutí, se ukáže, že má oprávněný základ v nepříliš vzdálené budoucnosti. Mars ve Vahách naznačuje, že se to týká i nemovitostí.

ANDĚLSKÝ TAROT
Každý má své anděly strážné, kteří dohlíží na naše činy, posunují nás správným směrem k dosažení našich cílů. Nechte tarotové karty, aby vám pomohly je odhalit!

Lev     

Na vlastní kůži zjistíte, že stará láska opravdu nerezaví. Ta vaše se totiž bude hlásit o místo ve vašem současném životě. Jakkoliv vás ovládne nostalgie a velmi silná touha po starých časech, mějte na paměti, že dvakrát do stejné řeky nevstoupíte.

Panna 

Jste fajnšmekři na hezké věci a eleganci, rádi nakupujete a užíváte si svobodného finančního rozletu. Dnešek vás v tomto ohledu rozhodně nezklame! Máte v zádech ty nejlepší mecenáše – Jupitera, Venuši a Slunce –, takže o penízky určitě nouze nebude.

Váhy  

Novou známost budete pro jistotu před okolím tajit. Přátelé by byli pobouřeni, což si moc dobře uvědomujete. Máte však své důvody k mlčení. Sami si totiž nejste vztahem jisti a proto nechcete, aby o něm kdokoliv věděl. Měli byste se ale rozhodnout.

Štír     

S překvapením zjistíte, že v zaměstnání do vás vkládají velké naděje. Na jednu stranu vás zpráva velmi potěší, ovšem zároveň pocítíte tíživou zodpovědnost a strach ze selhání. Nemusíte se však ničeho bát. Buďte sami sebou a stoprocentně uspějete.

KYVADLO ZDARMA
Vyzkoušejte virtuální kyvadlo, které vám ihned odpoví!

Střelec

V milostném a rodinném životě se dostanete do slepé uličky, z níž si nebudete vědět rady. Nejlepší bude požádat o radu přátele a známé. Vědí o vás hodně, a navíc mají potřebný odstup. Mohou vám tím pádem poskytnout cennou pomoc. Proto je vyslechněte.

Kozoroh         

Partner vám dokáže, co všechno pro něj znamenáte. A není toho málo! Jeho gesto vás velmi potěší. Zároveň si sami uvědomíte, jak moc je pro vás protějšek důležitý. Neváhejte a dejte mu to najevo. Vzájemný vztah tak utužíte a upevníte pro budoucnost.

Vodnář           

Díky malé protekci se vám povede v práci povýšit. Ale ať se budete snažit jakkoliv, vaše protežování kolegům neunikne. Výsledkem budou nepříjemné pomluvy. Je na vás, jak se k situaci postavíte. Máte dvě možnosti, neexistuje ani správná, ani špatná.

Ryby  

Planety naznačují, že můžete špatně vycházet například se svým mladším bratrem, pokud nějakého máte. Naopak s ženským pohlavím jdou věci na jedničku! Jestli už dlouho přemýšlíte o vylepšení bytového interiéru, pusťte se směle do díla. Rodina pomůže.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.