Horoskop na sobotu 9. září: Dnes vás zaskočí tajuplná zásilka

Beran

Je zde zase nástraha nesouladu kvůli financím. Aby bylo možné vše uhrát na dobré vztahy, můžete být negativními vesmírnými našeptávači ovlivňováni k vyřízení půjčky. Pokud možno, neutrácejte peníze za nepotřebné věci a šetřete raději na všem.

Býk    

Jste uvážliví a máte všechny předpoklady, abyste se zakousli do všech případných problémů, které se na vašem pracovišti vyskytnou. Venuše, jakožto vaše vládkyně, vás obdarovává smírčím potenciálem a umožňuje narovnávat různá velká nedorozumění.

Blíženci          

Obdržíte určitou zásilku a její obsah vás překvapí a zaskočí. Když se však zamyslíte, zjistíte, že situace dává logiku. V klidu si promyslete další vaše kroky. Vyhněte se unáhleným rozhodnutím a v případě potřeby se poraďte s nejlepším přítelem.

Rak    

Po letním odpočinku jste přímo nabití novou energií a pozitivní náladou. Využijte svého čerstvě získaného životního elánu a pusťte se s chutí do práce. Vaše hlava je plná nápadů. Neváhejte je využít všude, kde se dá. Šéf z vás jistě bude nadšený!

MĚSÍČNÍ TAROT NA ZÁŘÍ!
Zajímá vás, na co se můžete v září těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

Investice se vyplatí především v oblasti umění, estetiky a cestování. Nutno dodat, že nejvýhodnější jsou kratší cesty, jejichž cílem je nějaké vaše osobní potěšení. Splňte si to, co vám udělá radost a co jste již delší dobu odkládali na dobu až pak.

Panna 

Korunky může přisypat prodej pozemku. Cestu za ziskem vám má tendenci znesnadňovat někdo z rodiny, protože nemusí s vašimi plány souhlasit. Buďte opatrnější, Luna dnes přináší více podráždění a sklon k třenicím, které vás tedy příliš nenadchnou.

Váhy  

Co se týče finančních nepříjemností, náhlé nedorozumění může vzniknout s životním nebo obchodním partnerem. Na atmosféru u domácího krbu si v žádném případě stěžovat nemůžete, vládne rodinná idylka a potěšení z přítomnosti vašich nejbližších.

Štír     

S partnerem dosáhnete úplného a naprostého souznění. Výsledkem bude, že si skvěle porozumíte i beze slov. Veškeré hádky a nepříjemnosti se vám vyhnou obloukem a vy si budete pouze užívat vzájemné společnosti. Známí vám budou váš vztah jenom závidět!

DĚTSKÝ HOROSKOP NA MÍRU!
Profesionální a jedinečný astrologický výklad. Ideální dárek pro děti, který je bude provázet celým životem. Zpracování podle přesného data a hodiny narození! Cca 20 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení!

Střelec

Mars ve Vahách vám maximalizuje energii k tomu, abyste měli chuť vydělat peníze a uměli se včas chopit náhlých, přínosných šancí. Jak je ale rozpoznat? Pozornost zaměřte hlavně na záležitosti, které jsou spojené s novými technologiemi nebo tvůrčími projekty.

Kozoroh         

Opatrně, mohlo by jít o větší finanční újmu. Můžete být konfrontováni s krádeží cennější věci nebo ztrátou kreditní karty. V poslední části tohoto dne se situace mírně zlepšuje, přičemž vám velkou oporu poskytnou přátelé.

Vodnář          

Setkáte se s několika lidmi, kteří vám mohou být opravdu prospěšní. Stačí jen využít svůj šarm a bystrou inteligenci. Jimi na lidi umíte bez problému zapůsobit, proto neváhejte a chopte se příležitosti. Pokud zaváháte, budete v budoucnu litovat.

Ryby  

V poslední době neprožíváte zrovna nejlepší období. Naštěstí však máte skvělé přátele, kteří vás podpoří, kdykoliv je to potřeba. I dnes okamžitě přispěchají na pomoc a podstatně vám zvednou náladu! Kamarádům můžete vždycky stoprocentně důvěřovat.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.