Horoskop na pátek 8. září: Dnes může nastat zlom k lepšímu

Beran

Dochází vám trpělivost? Je pochopitelné, že jste po dlouhém pracovním týdnu unavení, snažte se však sebrat poslední zbytky sil a překonejte se. Udělejte si volnější den a pokláboste se spolupracovníky. Uvidíte, že to dnes uběhne rychleji, než myslíte.

Býk    

Nesoulad, který mezi sebou vytvářejí vaši kolegové, signalizuje, že mohou vzniknout nepokoje i v organizacích, v nichž jste aktivováni. Velmi vhodné je také zkontrolovat technické zařízení, protože hrozí nějaké potíže, kterým se dá předejít.

Blíženci          

Dnešek je den, ve kterém může v oblasti vašich financí nastat průlom k lepšímu. Jupiter se dostává z omezujícího saturnského vlivu a namísto toho nabírá na rozmachu s cílem zajistit vám peněžní prostředky. Společně s Venuší se starají o váš lepší příjem.

Rak    

Od rána častěji komunikujete se svými sourozenci o jejich pracovních problémech. Rádi jim pomůžete. Vyvarujte se však pomoci ve vyřizování právních záležitostí, nedopadlo by to podle vašeho očekávání. Stejně tak hvězdy radí nevměšovat se do lásky.

MĚSÍČNÍ TAROT NA ZÁŘÍ!
Zajímá vás, na co se můžete v září těšit? Zjistěte to již nyní s měsíčním tarotem!

Lev     

Spolehlivý Merkur, který bdí nad vašimi financemi, chce mít všechno v pořádku a posouvá veškeré vaše peněžní záležitosti k větší spokojenosti. Uznáte, že je výhodné mít tyto astrální finanční poradce na své straně? A jenom tak vás neopustí.

Panna 

Po náročném pracovním týdnu, který vás vyčerpal nejen fyzicky, ale také psychicky, si konečně dopřejete pořádný oddech. V pátek na svoji práci ani nepomyslíte. Naopak, oddáte se svým koníčkům a zálibám. Nestyďte se trochu si zalenošit, zasloužíte si to!

Váhy  

Jste perfekcionisti a moc dobře víte, že na detailech opravdu záleží. Ve spojení s vaší trpělivostí a chutí do práce to z vás dělá jednoho z nejlepších ve vašem oboru. Perfekcionismus jistě ocení váš šéf, snažte se ho ale v osobním životě omezit.

Štír     

Velmi dobře teď spolupracujete s bankami, a pokud již delší dobu přemýšlíte o volbě výhodnějšího peněžního ústavu, přesně teď je správný čas! Planetární vibrace rovněž zvyšují možnost výhod z nějakých odkazů z minulosti nebo z většího dědictví.

DĚTSKÝ HOROSKOP NA MÍRU!
Profesionální a jedinečný astrologický výklad. Ideální dárek pro děti, který je bude provázet celým životem. Zpracování podle přesného data a hodiny narození! Cca 20 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení!

Střelec

Nemůžete se zbavit starých vzpomínek? Jediný způsob, jak zapomenout na minulost, je žít přítomností a myslet na budoucnost. Buďte spontánní a nebojte se nových věcí. Zpřetrhejte vazby s minulostí a buďte konečně spokojeni se sebou i svým okolím.

Kozoroh         

I když možná jiným způsobem, než čekáte, dnes vám spěchá na pomoc štědrá Venuše a pátravě se rozhlíží po nějaké finanční injekci. Svou pozornost soustředí hlavně na tvůrčí a umělecké aktivity, ty by mohly potěšit vaši peněženku i vás samotné.

Vodnář          

Zisk může přicházet především z obchodních cest, takže je výhodné je nepodceňovat. Může se také objevit určitý zmatek kolem nějaké finanční záležitosti, například v podobě skryté chyby, která negativně ovlivní účetní transakci, která by jinak byla výnosná.

Ryby  

Jste mladí, atraktivní a vašemu osobnímu kouzlu jen málokdo dokáže odolat. Z těchto důvodů a i mnoha dalších rozhodně nemáte nouzi o potenciální partnery. Je dobře, že jste vybíraví, nepřeberte však. Vyberte si toho pravého a buďte konečně spokojeni.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.