Hanychová se oklepává z rozchodu se Soukupem. Prozradila, jaký má teď cíl

[chooze:gallery;value:31165]

Agáta Hanychová zažívá těžké období. Naděje, že se někdy stane paní Soukupovou, se zřejmě navždy rozplynuly. Modelka navíc přiznala, že v současné situaci není spokojená ani sama se sebou. Přišla proto s plánem, jak se změní.

Před svými fanynkami nechtěla nic tajit a rovnou šla s pravdou ven, svěřila se, že v současnosti váží 60,6 kg. "Chtěli jste váhu, máte ji mít. Do měsíce 58 kg, ale ve svalech. Jinak měřím 177 centimetrů," prozradila Hanychová na instagramu svůj velký cíl.

[chooze:article;value:521006]

Milostné zklamání se tak může influencerka pokusit zahnat pořádnou dřinou v posilovně, kde si každý den dává do těla. Při té příležitosti poděkovala i svému osobnímu trenérovi Martinu Svobodovi, který ji v cestě za lepším já podporuje. 

Modelka se začala soustředit i na správnou stravu a podělila se o několik receptů. I během vaření ale bylo vidět, že se rozchodem velmi trápí. "Dýně hokaido je zdravá na ledviny, zažívání a pozor, i na dietu. Jenom na začátku řeknu, že se nebudu vůbec k ničemu vyjadřovat, tento živák je o holčičích věcech, drbárnách a o vaření," svěřila se ve videu Hanychová, že na Soukupa už nechce myslet.

Hanychová nese rozchod se Soukupem špatně. Podívejte se na video (9/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.