Horoskop na čtvrtek 7. září: Štědrý Jupiter je na vaší straně

Beran

Připravte se na menší rozladění kolem vaší cesty, Venuše si vyžádá mezi vámi a vaším obchodním partnerem určitý kompromis. Planetární rada se pro tento den usnesla na jasném rozhodnutí – ve financích buďte maximálně opatrní a držte kasu pod zámkem.

Býk    

Jak jste na tom se zálohováním souborů? Je třeba pečlivost. Jupiter vám za to jako bonus přináší lepší pracovní příležitosti a možnosti využití nových pracovních technologií. Ve vztazích si naopak dopřejte více pohody, zasloužíte si ji.

Blíženci          

Jste pracovití a víte, co chcete. Je dobře, že si jdete za svými cíli, měli byste však být trochu ohleduplnější vůči ostatním. Vztahy s kolegy a nadřízenými velice ovlivní váš kariérní postup. Naučte se být diplomatičtí a dočkáte se kýžených úspěchů.

Rak    

Zrovna od kohosi neoblíbeného byste se mohli něco naučit. Pokud je navíc náplní vaší činnosti obchodování, berte to jako nezbytnost. Situace ve finanční sféře nevykazuje žádné mimořádné události, které by měly vést například k rychlému zbohatnutí.

MĚSÍČNÍ TAROT NA ZÁŘÍ!
Zajímá vás, na co se můžete v září těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

Peníze chybět nebudou, naopak příjem se může oslnivě navýšit. Jedná se v tomto směru o jedno z nejlepších období v celém roce. Významnou roli může sehrát nějaký zrozenec znamení Střelce, a i když tomu předchází menší napětí, výsledek je uspokojující.

Panna 

Víte, že je komusi skvěle, a přejete mu to. Pokud jste v létě začali s přestavbou domu nebo bytu, dnešek je ideální na dokončení. Jupiter ve znamení Býka vám hned od rána dává chuť a optimismus, abyste se posunuli o pořádný kus dopředu, a klapne to.

Váhy  

Začátek dne může být trochu chaotický a vyžádá si nějakou změnu ve vašem finančním plánování. I když se vám do ní nechce, později zjistíte, že byla naprosto nutná. Štědrý Jupiter se stává vaším spojencem a stejně jako Venuše vám hodlá navýšit příjmy.

Štír     

Nenechte se překvapit, pokud k vám někdo z vašich spolupracovníků vzplane láskou. Jste atraktivní, inteligentní a úspěšní a o potenciální partnery rozhodně nouzi nemáte. I když se vám to nezdá jako nejlepší nápad, možná byste tomu měli dát šanci.

DĚTSKÝ HOROSKOP NA MÍRU!
Profesionální a jedinečný astrologický výklad. Ideální dárek pro děti, který je bude provázet celým životem. Zpracování podle přesného data a hodiny narození! Cca 20 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení!

Střelec

Rádi si užíváte a nemůžete žít bez luxusu? Možná vám nezbude nic jiného než se toho všeho vzdát. Pokud totiž budete pokračovat v utrácení peněz stejným tempem jako doteď, věřte, že se dostanete do nepříjemných finančních problémů. Myslete dopředu!

Kozoroh         

Nyní je doba, ve které se učíte vyhradit si čas na volnočasové aktivity. Nenechte se strhnout hektickým zářijovým školním tempem. U koníčků se vám daří, pokud jste technicky zaměřeni. Máte sklony dumat více do hloubky o smyslu všeho okolo.   

Vodnář          

Po finanční stránce to s vámi rozhodně nevypadá špatně. Jak by tomu také mohlo být jinak, když máte v zádech super dobroděje Jupitera? Nestanou se z vás sice hned milionáři, ale máte šanci dobře a hodně vydělávat. Řiďte se svou intuicí a uvidíte.

Ryby  

Finanční záležitosti nemají zpočátku příliš stabilní charakter. Mohou se vyskytnout určité překážky v přísunu peněz, protože Mars se Saturnem se chovají nevyzpytatelně. Vaše životní náklady mají tendenci stoupat, stejně jako požadavky vašeho protějšku.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.