Horoskop na středu 6. září: Slunce a Merkur mají vliv na změny v práci

Beran

Zábavní průmysl nebo obory s ním spojené mají zelenou. A pamatujte, nemusíte být zrovna Madonnou, abyste se stali středem pozornosti! Vaše kariéra závisí také na spolupráci s ostatními, přičemž mohou příznivé impulsy přijít od vašich příbuzných.

Býk    

Půda pro váš finanční blahobyt je planetárními vládci obhospodařována na jedničku. Vaše pohodlné JÁ velmi nerado strádá, tudíž se pod dnešními zářijovými vlivy může přímo tetelit blahem. Důsledný Merkur se stará o finanční potěšení a i v rodině vše klape.

Blíženci          

Hvězdy radí, abyste se nemíchali do třenic kolegů a různých obscénností na pracovišti. Pokud sháníte práci, je dobré zachovat chladnou hlavu. Obejděte co nejvíce potenciálních zaměstnavatelů, a protože vám budou kladeny obdobné otázky, tak uspějete.

Rak    

Venuše svým přejícím trigonem naznačuje, že pokud jste například grafickými návrháři, obchodníky s klenoty nebo odborníky v oblasti umění, máte zelenou! Rovněž se může do popředí dostat zahradní architektura a právní sféra. Doma též bodujete.

MĚSÍČNÍ TAROT NA ZÁŘÍ!
Zajímá vás, na co se můžete v září těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

Dopady postavení Slunce se dnes projevují i na vlivu Marse, což pro zaměstnané znamená ukazatel na změnu práce nebo pracovních podmínek. Dnešek je stěžejním datem pro delší cestu, která může díky Uranu v pozitivním trigonu s Plutem dobře klapnout.

Panna 

Hvězdy mají pro váš velký pracovní i soukromý úspěch jednu podmínku, abyste byli uvolněnější a expanzivnější. Je ve vašem kariérním poli nějaký Blíženec nebo Střelec a vy ho zrovna moc nemusíte? Řekněte mu to prostě narovinu a bude čistý stůl.

Váhy  

Po dlouhé době zavládne u vás doma naprostá idylka. Nikdo se nebude s nikým hádat, potomci se budou chovat slušně, a dokonce i domácí zvířata jako by zmoudřela a rozhodla se zachovat klid v domě. Važte si této příjemné atmosféry, nepotrvá dlouho.

Štír     

Úspěchu můžete dosáhnout náhodou, ale také pomocí nějakého svého projektu nebo vynálezu, kterému jste věnovali hodně času a sil. A na tento úspěch můžete být náležitě hrdí, protože za něho vděčíte jenom své aktivitě, a ne cizí pomoci od známých.

DĚTSKÝ HOROSKOP NA MÍRU!
Profesionální a jedinečný astrologický výklad. Ideální dárek pro děti, který je bude provázet celým životem. Zpracování podle přesného data a hodiny narození! Cca 20 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení!

Střelec

Slunce ve znamení Panny vás moc nezahřeje a signalizuje, že konflikty jsou nejpravděpodobnější především s mužským pohlavím. Po stránce úspěšnosti práce jsou favorizující obory týkající se vychovatelství a elektrotechniky. Doma poběží vše svým tempem.

Kozoroh         

Šarm a kouzlo osobnosti z vás v poslední době doslova sálají. Váš partner si toho ihned všimne a bude vámi doslova okouzlen. To vám dává jistou moc, což moc dobře víte, ale přesto zachováte takt. Přízeň vašeho protějšku vás každopádně velice potěší.

Vodnář          

Váš vládce Uran je velký hráč a roztáčí pro vás ruletu zajímavých dohod, které mohou z případné cesty vyplývat. I aktivní Mars vám dává spoustu energie, díky které se při jednáních umíte prosadit a jste schopní pro svůj názor získat lidi. Bravo!

Ryby  

S obchodními partnery to nevypadá na nijak zvláště bombastický soulad. Holt ve vztazích je naplánována určitá chudokrevnost. V poslední fázi dne přichází zlepšení, a například z nevinného posezení se může dokonce stát užitečné pracovní spojení.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.