Horoskop na pondělí 4. září: Máte šanci se posunout v kariérním žebříčku

Beran

Začátkem nového školního roku se nejedná o nijak zvlášť významné kariérní posuny, a i když je váš ochránce Mars na vaší straně, nejsou to ty pravé žně. Prioritně podnikatelská sféra zaznamenává určité překážky a tendence k vaší větší nespokojenosti.

Býk    

Hledáte už dlouhou dobu toho takzvaně pravého? Možná je načase, abyste přestali snít a raději se pořádně rozhlédli okolo. Sami budete překvapeni tím, co zjistíte. Najděte to, po čem už tak dlouho toužíte. Život je plný překvapení, nebraňte se tomu.

Blíženci          

Z hlediska pracovního dění se vám tímto začátkem týdne otvírají nové obzory a velmi lákavé možnosti. Zejména pokud pracujete v oblasti, která slouží pro potěšení druhých nebo ke zpříjemnění jejich volného času, očekávejte úspěch ve všech bodech.

Rak    

Dnes máte šťastný den! Pokud se už dlouho snažíte o postup v kariéře, vězte, že se ho s novým školním rokem konečně dočkáte. Po letech tvrdé dřiny a odříkání sklidíte ovoce vaší práce a oslavíte úspěchy. Neusněte však na vavřínech a dál pracujte!

MĚSÍČNÍ TAROT NA ZÁŘÍ!
Zajímá vás, na co se můžete v září těšit? Zjistěte to již nyní s měsíčním tarotem!

Lev     

Při dnešku pravděpodobně vyřídíte a vyprodukujete spoustu zajímavých návrhů a kreativních projektů, přičemž máte velkou šanci zaujmout svého šéfa i celé okolí. Neupejpejte se ale přijmout nabízenou ruku, může to být dobrá rada někoho z vašeho okolí.

Panna

Své štěstí můžete najít při dnešku například u příjemného zrozence znamení Kozoroha, nenechte ho proklouznout! Práce a profesní záležitosti jsou v tomto období vaší hlavní náplní. Ne že byste jindy tuto oblast bagatelizovali, ale nyní bodujete.

Váhy  

První školní den je pro vás přesně takový, jaký bude celý měsíc. V září se budete cítit jako při jízdě na horské dráze: nahoru dolů. Hvězdy říkají, že mnoho můžete ovlivnit svými názory a postoji. Snažte se proto ukočírovat své emoce a začnete už dnes!

Štír     

Jste po víkendu odpočatí? I díky vaší pozitivní náladě vás dnes čeká příjemný den. V zaměstnání budete mít sice napilno, ale jistě si najdete i pár chvilek na poklábosení s kolegy. Dnes není kam spěchat, užijte si příjemný, téměř podzimní den.

DĚTSKÝ HOROSKOP NA MÍRU!
Profesionální a jedinečný astrologický výklad. Ideální dárek pro děti, který je bude provázet celým životem. Zpracování podle přesného data a hodiny narození! Cca 20 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení!

Střelec

Kariéra a profesní prestiž není teď pro vás hlavní doménou, i když si své pracovní povinnosti samozřejmě snažíte plnit. Rozčilují vás však nelogické úkony a malichernosti, kterými se zabývají vaši nadřízení. Merkur ve znamení Panny způsobuje tření.

Kozoroh         

Jedna z vašich skvělých vlastností je pragmatismus. Jste realisti, což pro vás dělá život o něco lehčí. Je dobře, že se na věci koukáte s nadhledem a neděláte si iluze. O to příjemněji překvapeni budete, až uvidíte, jakým směrem se ubírá váš vztah.

Vodnář          

Vše běží poklidně, neznamená to však, že byste se utápěli v nějakém stereotypu, jste totiž osobnosti, které lze jen stěží udržet na uzdě. Máte zvýšenou tendenci ukájet svou bezbřehou intelektuální zvědavost, takže vás láká získávat nové obzory.

Ryby  

Máte šanci udělat posun v kariérním řebříčku. Stačí se jenom trochu snažit, zviditelnit se a ukázat svým kolegům i nadřízeným, že na to taky máte! V rodině vás budou čekat menší rozepře, ale vše se urovná a užijete si poklidný večer s blízkými.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.