Nová sestava Love Islandu je venku! O lásku se utká tvrďák Sandro i sexy Majka

Že se na ostrově opravdu může zrodit vážný vztah, potvrzuje i fakt, že vítězové první série Martin Kulhánek a Laura Chrebetová se na konci prázdnin vzali. Kromě nich je stále spolu dalších pět párů, které show svedla dohromady. Do vily teď míří 10 nových soutěžících, kteří mají určitě co nabídnout. Chybět nebudou ani oblíbené bombshells a spousta zvratů.

I letošní srdíčka prošla castingovým procesem, který trvá několik měsíců. "Snažíme se, abychom naše uchazeče opravdu dobře poznali, než je pustíme do vily. Postupně si povídáme i několik hodin. Žádný speciální metr ani šablonu na ně mít ale nechceme. Různí lidé nás zaujmou z různých důvodů. Ale na první dobrou nás určitě upoutá, když na castingy přijdou komunikativní lidi s dobrou energií," popisuje kreativní producentka show Kateřina Zavadová.

[chooze:article;value:520000]

Diváci Love Islandu jsou zvyklí, že dění ve vile často sami ovlivňují, a letos jejich hlas bude ještě silnější a osud soutěžících bude často v jejich rukou. Pomocí aplikace Love Island hlasováním již nyní ovlivní, jak budou vypadat první páry. Hlasovat lze až do sobotních 20 hodin.

"Oslovit současnou mladou generaci tak, že u jedné konkrétní reality show stráví několik týdnů intenzivní divácké zkušenosti, aktivně ji komentují, a dokonce ovlivňují skrze aplikaci a upřímně fandí účastníkům, není v dnešní době nic samozřejmého. Jsem nadšená, že prostřednictvím fenoménu jménem Love Island u toho budeme už potřetí," říká programová ředitelka TV Nova a Markízy Silvia Majeská. 

[chooze:article;value:518935]

Na vilu míří 5 atraktivních fešáků

Lásku na ostrov jede hledat hned několik fešných mladíků. Zatím se sice neznají, ale jedno mají společné, a to snahu najít konečně svou vyvolenou. Kromě životní partnerky si mohou odnést pohádkovou výhru 2 miliony korun. Podívejte se, kdo se na Love Islandu bude letos o srdce dívek ucházet.

SANDRO (32)

Alfa samec z dovozu? Česká verze Tommyho Furyho se narodila v Itálii, konkrétně v Římě, a nyní míří přímo do vily lásky. Boxer Sandro se rozhodně nehodlá vzdát bez boje. Tentokrát však nebude bojovat v ringu, ale ve sluncem zalité vile. A to nejen o vítězství, ale také o svou životní lásku. Musí však být dokonalá.

Jeho polovička má být podle jeho slov také "ozdobou" a "okrasou". Nemluvě o tom, že musí být okouzlující, krásně vonět a ovládat vaření a úklid na jedničku. 

[chooze:gallery;value:33069]

CHRIS (21)

Sladký a nevinný? Tak vypadá tento floridský amor! Vrací se z USA, aby si našel českou (nebo slovenskou) dívku, se kterou založí rodinu, po které velmi touží. Chris všem okamžitě padne do oka, působí tajemně, a tak není divu, že ho něžnější klientela vily bude mít nutkání prozkoumat.

Tento fešák rád objevuje a zkouší nové věci. Jeho rodiče se přestěhovali do Ameriky za vidinou lepšího života, ale blonďáka to stále táhne zpátky ke kořenům. Jeho úkolem je najít tu pravou! Ale pozor, musí se líbit i jeho mamince, jinak to dopadne špatně.

[chooze:gallery;value:33075]

CLAUDE (22)

Svoboda a sebeláska. Claude by chtěl tyto hodnoty šířit všude a mezi všechny. Tento pohledný muž je navenek sebevědomý, ale zároveň je vnitřně citlivou osobností. Jeho zkušenosti se ženami nikdy nedospěly k vážnému vztahu. K ženám se chová jako ke svým nejlepším přátelům a bude určitě zajímavé sledovat, zda si ho některá z našich krásek v pořadu získá. 

[chooze:gallery;value:33072]

HONZA (26)

Veselá kopa. Kde je Honza, tam je dobrá nálada. Tohoto rozeného showmana si zaručeně fanynky zamilují. Nikdy neříká "ne" a užívá si každou vteřinu života naplno. Je milovníkem žen a sportu. Věnuje se profesionálně volejbalu, nepohrdne horolezectvím, lezením po ledu ani surfováním.

Jeho vysněná žena by měla brát život s humorem a lehkostí, měla by se hodně usmívat a nezlobil by se, kdyby měla velké oči, byla menší než on a pyšnila se sportovní postavou.

[chooze:gallery;value:33080]

LU (25)

Beznadějný a okouzlující romantik. Tak vypadá na první pohled vždy milý a pozitivní Slovák Ladislav. Po ukončení dvou vážných vztahů by dal cokoli na světě za to, aby mohl znovu zažít pocit zamilovanosti. Lu hledá malou, přirozenou blondýnku. Kdyby měla na tváři pod okem jedinou pihu, na místě by si ji vzal.

Aby toho nebylo málo, tento svůdný romantik skládá také hudbu a sní o tom, že pro svou dokonalou dívku složí romantickou píseň. Má však také duši vtipálka, který rád jen tak pro zábavu přivádí své partnerky do prekérních situací. 

[chooze:gallery;value:33078]

[chooze:poll;value:d35e67d46fcc3db17e4eb546e00e1d396d00a5c7]

Do vily se nastěhuje také pět krásných dívek

Co by byl Love Island bez něžných poloviček. Na ostrov se stěhuje i pět okouzlujících žen, které se utkají o srdce našich svalovců. Zda potkají lásku svého života, je jen na nich.

VENIS (27)

Co je na srdci a co na jazyku? Venis je okouzlující vietnamská kráska, která vyrostla v českém prostředí. Do vily na Kanárských ostrovech si přináší svou mimořádně silnou, až sexuální přítomnost, která zaručeně přitáhne pozornost všech "srdcařů", zejména těch mužských. Venis má bezprostřední povahu. Možná není drzá, ale rozhodně si nenechá "skákat po hlavě".

Nebojí se říct, co si myslí, a to ji předurčuje k tomu, aby byla v centru všeho dění ve vile. V dětství byla vnímána jako velká rebelka a díky své divoké povaze se často dostávala do malérů. Navzdory tomu je dnes Venis silnou nezávislou ženou plnou života a energie, což dokazuje na svém instagramovém profilu influencerky.

[chooze:gallery;value:33086]

ADRIANA (21)

Adriana je sexy kráska se srdcem, ale i hlavou na správném místě. Otevřeně přiznává, že touží po opravdové lásce, což ji, soudě podle minulých sezon Love Islandu, předurčuje k tomu, aby to v pořadu dotáhla daleko. Její budoucí partner to však nebude mít jednoduché. Po neúspěšném vztahu je nyní mladá studentka velmi opatrná.

Její nadějný muž musí mít hmatatelné ambice, vyřešenou minulost a jen ty nejlepší úmysly. Jinak nemá u přirozeně krásné a upřímné studentky tropického zemědělství šanci. Adriana moc dobře ví, jak láska dokáže bolet.

[chooze:gallery;value:33088]

MAJKA (27)

Jak je možné, že je stále svobodná? To asi napadne každého, kdo uvidí roztomilou krásku Majku. Je krásná, skromná a otevřená, ale toho pravého zatím nenašla. Čekání je však u konce. Právě teď je Majka otevřená všemu a připravená začít novou, vzrušující kapitolu svého života.

Touží se zamilovat do pohledného a zábavného muže. Půvabná Slovenka miluje děti. Dokonce natolik, že je učitelkou v mateřské škole. Práce s dětmi může být velmi vyčerpávající, ale přiznává, že starat se o chlapa je ještě náročnější. Majka je navíc vášnivá hráčka pokeru.

[chooze:gallery;value:33082]

RACHEL (22)

Odvážná a silná žena. Charismatická influencerka Rachel si získala srdce již více než 170 tisíc sledujících. Nyní přichází do vily, aby bojovala o přízeň toho, kdo ji bude milovat bezmezně z celého srdce. Zrzka z východního Slovenska už má zázemí, jistou míru slávy a sledovanosti, takže je možné, že ji ve vile čekají krušné chvíle.

Poté, co její předchozí vztah dopadl velmi špatně, se tato temperamentní kráska nyní rozhodla hledat upřímnou lásku před televizními kamerami, což vyžaduje velkou dávku odvahy a pevné vůle.

[chooze:gallery;value:33068]

MARIAM (21)

Exotická kráska! Mariam je charismatická a moudrá žena, která miluje afrobeatový tanec, cestování, sebevzdělávání a sarkastický humor. Občas se jí však podaří použít vtipy v situacích, kdy to vůbec není vhodné.

V současné době se věnuje především seberozvoji. Je to proto, že po odchodu z toxického vztahu potřebovala restart a změnu myšlení. V současné době má vlastní podcast, ve kterém se snaží inspirovat posluchače, aby se stali lepšími a šťastnějšími lidmi.

[chooze:gallery;value:33083]

[chooze:poll;value:a10a434f75ae721e2daa36596e418e87df98f60d]

Sledujte reality show Love Island od pondělí 4. září na Voyo a v úterý ve 21:45 na Nova Fun.

Love Island se blíží: Recepty jsou na bábovku, ne na manželství, říká Hejdová:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.