Oblíbený seriál Jedna rodina je zpět. Diváky čeká spousta novinek

Po prázdninové pauze se vracejí všichni členové Jedné rodiny. Nebudou chybět nové výzvy, naděje, ale ani zbrusu nové postavy v podání oblíbených českých herců.

"Diváky čeká celkem velká zápletka s marmeládami, Petra tam bude mít trochu takovou prekérku a bude mi s tím pomáhat Erika Stárková, která přichází jako nová postava. Báječně se s ní točí," prozradila herečka Tereza Kostková.

"Hraju tady Markétu, ženu byznysmenku, která má svůj obchod a učí Petru, jak nakládat s marmeládami, aby jí ten byznys fungoval," sdělila Erika Stárková.

[chooze:article;value:519809]

Střídavá péče dokáže i běžné situace pořádně zamotat. Ale vždycky se najde někdo, kdo rychle přispěchá na pomoc. "Ode dneška se diváci zase setkají se třemi rodinami, které si shareují pět dětí. Ale protože jsme měli jednu maminku single, tak i ta dostane partnera, a to si myslím, že je jedno z hlavních témat téhle série," poznamenala scénáristka Lucie Konečná.

"Kláře se blýská na lepší časy, alespoň vztahově. Ač to na začátku nebude vypadat na vztah, ani že by to byl přátelský, ale to se všechno vyvrbí," avizovala herečka Zuzana Vejvodová.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.