Velké bitvy i fantasy hry. Prahu ovládne epická hudba z megafilmů

[chooze:gallery;value:32995]

Po velkolepé show v červnu 2022, kdy skladatelé Thomas Bergersen a Nick Phoenix dvakrát po sobě vyprodali pražskou halu O2 universum, se do Česka vrací. Umělci, kteří se společností Two Steps From Hell překonali snad každý streamovací rekord, vystoupí v Praze 16. a 17. září 2023.

Díky čtyřem miliardám přehrání na YouTube, miliardou na dalších streamovacích službách a čtyřem platinovým deskám se Two Steps From Hell právem řadí mezi jeden z nejúspěšnějších hudebních projektů v historii. Jejich hudbu zná asi úplně každý, i když si to možná neuvědomuje.

[chooze:article;value:504456]

Melodie Two Steps From Hell se proslavily v mnoha filmech a počítačových hrách, kde provázely nejednu bitvu. Bergersonova a Phoenixova hudba také zazněla v mnoha reklamách, sportovních událostech, trailerech a videích na YouTube, Instagramu nebo TikToku.

Teď se skladatelé vydávají na turné po celé Evropě, a to ve velkém stylu za doprovodu orchestru, pěveckého sboru a sólistů. Nevynechají ani stověžatou Prahu a svou vzrušující show působící na všechny lidské smysly opět rozezní jednu z největších tuzemských hal. 

Kytarista Satriani v dubnu zrušil svůj koncert. Fanoušci stále nedostali peníze (8/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.