Slavný zpěvák v nemocnici! Kvůli vážné nemoci musel přerušit turné

[chooze:gallery;value:33012]

Popový zpěvák Liam Payne pořádně vystrašil své fanoušky. Na sociální síti X oznámil, že musel být hospitalizován v nemocnici. Zpěváka postihla vážná infekce ledvin. "Toto je opravdu poslední zpráva, kterou bych vám chtěl říct, ale v poslední době jsem se necítil moc dobře," přiznal ve videu, které citovala i zahraniční média.

"Během minulého týdne jsem ležel v nemocnici s vážnou infekcí ledvin," svěřil se. "Je to něco, co bych nikomu nepřál," dodal. Lékaři mu nařídili odpočinek. Slavný zpěvák, kterého proslavila zejména kapela One Direction, si tak bere čas na zotavení.

[chooze:article;value:512960]

Kvůli nemoci tak musel zrušit nadcházející turné. "S těžkým srdcem vám musím oznámit, že nemám jinou možnost než odložit mé nadcházející turné po Jižní Americe," napsal zdrcený zpěvák. "Bylo mi řečeno, že teď opravdu není ten správný čas na cestování, dokud se z toho nevzpamatuju," dodal.

Fanouškům, kteří si na turné už stihli zakoupit vstupenky, se omluvil. "Pracujeme na přeplánování turné," řekl. Prozatím ale bude peníze za vstupenky vracet. Příznivce ujistil, že další koncerty naplánuje, jakmile "to bude možné".

Liam Payne se proslavil v britské hudební soutěži X Factor, díky které se stal členem kapely One Direction. Poté, co v roce 2015 oznámila skupina konec, se vydal na sólovou dráhu. V prosinci roku 2019 vydal vlastní debutové album LP1.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.