Při hromadné bitce v centru Prahy padlo šest výstřelů. Policie hledá výtržníky

[chooze:gallery;value:33006]

​Hromadná rvačka v centru Prahy se málem změnila v masakr. "V pátek v noci, krátce před jednou hodinou ranní, došlo před jedním klubem v ulici Masná v Praze 1 k hromadné bitce. Celá situace vygradovala ve chvíli, kdy jeden z agresorů vytáhl krátkou střelnou zbraň, ze které nejméně šestkrát vystřelil proti vchodovým dveřím do klubu," popsal nebezpečnou situaci mluvčí pražské policie Richard Hrdina.

Střely naštěstí nikoho nezabily. "Jeden výstřel zasáhl neznámého muže do nohy, ten však doposud nevyhledal lékařské ošetření. Ostatní střely skončily v okolních objektech," tvrdí dále policie.

Kriminalistům se následně podařilo zajistit záznamy z kamer, které rvačku zachytily. Kromě skupinky výtržníků jsou na ní vidět také vyhazovači z tamních klubů, kteří se do potyčky zapojili. "Střelec měl na sobě černé tričko s bílým kruhovým motivem na levém prsu a bílou grafikou na zádech. Na pořízené fotografii z místa je zachycen i se samotnou střelnou zbraní," dodal k záběrům Hrdina.

[chooze:article;value:519345]

Teď policisté po výtržnících pátrají. "Kriminalisté žádají širokou veřejnost o pomoc se ztotožněním celé skupiny i samotného střelce, jelikož je důvodná obava, že by vyřizování účtů mohlo pokračovat a mohli by ohrozit i další nezúčastněné osoby," prohlásil Hrdina.

"Žádáme také případné svědky celé události, kteří mají relevantní informace k případu, aby se také ozvali na tísňovou linku 158. V žádném případě se nesnažte muže se zbraní zadržet sami, mohl by být velmi nebezpečný," dodal.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.