Tragická noc na českých silnicích: Na D35 našli ohořelé tělo, u Svitav zemřel mladý řidič

[chooze:gallery;value:32915]

​Noc z pondělí na úterý byla na českých silnicích tragická. V Pardubickém kraji museli hasiči vyjíždět k nehodě mladého řidiče nedaleko Svitav, který ve velké rychlosti narazil do stromu. Z auta stihli vyprostit tři zaklíněné ženy, dvaadvacetiletý řidič však po nárazu na místě zemřel, sdělila policejní mluvčí Andrea Muzikantová. 

"Na místo byl povolán vrtulník letecké záchranné služby, který jednu z žen transportoval do nemocnice, druhá žena byla převezena záchranáři," informovali pardubičtí hasiči na sociální síti. Pasažéři měli být podobně staří. Po odklizení vraku ze silnice u obce Opatovec policisté ve spolupráci s hasiči místo během noci uklidili. [chooze:article;value:518745]

K další smrtelné nehodě vyjížděli okolo půlnoci i policisté z Královéhradeckého kraje. Na silnici u Kopidlna na Jičínsku narazil 46letý řidič v zatáčce prudce do stromu. 

"V mírném klesání a levotočivé zatáčce zřejmě nepřizpůsobil rychlost své jízdy, vyjel vpravo mimo komunikaci, kde narazil do borovice a náletových křovin. Motocyklista bohužel utrpěl zranění neslučitelná se životem," informovala krajská policejní mluvčí Eliška Pospíšilová. [chooze:gallery;value:32918]

​Děsivý pohled čekal před jednou hodinou ráno záchranáře i u dálničního mostu na D35 ve směru z Ostravy na Olomouc. V hořícím autě, které uhasili přivolaní hasiči z Olomouckého kraje, našli ohořelé tělo řidiče. 

Příčina nárazu osobního auta do zdi tunelu v odstavném pruhu dálnice u Dolního Újezdu na Přerovsku podle policistů není zřejmá a ještě bude probíhat vyšetřování. "Po nárazu došlo ke vznícení vozidla. Hmotná škoda byla předběžně vyčíslena na vozidle 1 500 000 korun a na poškození 150 tisíc korun," okomentovala smrtelnou nehodu policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Tragická nehoda v Praze. Motorkář nepřežil srážku s kropicím vozem (08/2023): 

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.