Adam Mišík se pořádně odvázal. Se sexy zpěvačkou natočil odvážný videoklip

Adam Mišík je talent, kterému očividně jde vše, na co sáhne. Pravidelně ho můžete vídat na televizních obrazovkách v seriálu Jedna rodina a natáčí i další nové projekty. Ve volném čase rozhodně nelení a věnuje se své hudební kariéře.

Před pár dny vydal novou píseň s názvem Bez tebe. Ke spolupráci si tentokrát přizval populární slovenskou zpěvačku a rapperku Simonu Hégerovou, která si nechává říkat Sima. "Já jsem se Símou chtěl udělal písničku už hrozně dlouho, protože mě baví, co dělá. A tak nějak jsme se spojili, poslal jsem jí demo, které jsem měl, a jí se to líbilo. A pak už to bylo rychlý," svěřil se Adam TV Nova.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený MISIK (@adammisik)

K novému songu natočili i žhavý letní videoklip. Adam má ale v záloze další hudební kousky, kterými už brzy potěší své fanoušky. "Pořád něco kuchtím a nezastavuju se," naznačil zpěvák, že má plné ruce práce.

Jedno je ale jisté, už od září se ho diváci opět dočkají v oblíbeném rodinném seriálu TV Nova Jedna rodina. "Bude to zajímavá linka. Člověk i sám přemýšlí, jak by se v takovéto situaci zachoval. Snaží si představit, co by se stalo, kdyby se to stalo v reálném životě," naznačil zpěvák a herec, co od září na obrazovkách čeká na jeho postavu.

Podívejte se na rozhovor s Adamem Mišíkem z letošního března, kde mimo jiné prozradil detaily o vztahu s Natálií Jiráskovou:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.