Slavná popová zpěvačka se rozvádí. Manželství Britney Spears trvalo jen rok

Vše nasvědčuje tomu, že Britney Spears bude opět nezadaná. S manželem Samem Asgharim se vzali loni v červnu. Tento týden se ale objevila zpráva, že dvojice už nějaký čas netvoří pár.

Podle webu Thesun.co.uk byla známá popová zpěvačka spatřena bez svého snubního prstenu. Pravý důvod rozchodu dvojice ještě ale nebyl odhalen. Objevují se spekulace z jejich blízkého okolí, že roli v krachu jejich vztahu hraje nevěra a bouřlivé hádky. Nic z toho zatím ale nebylo potvrzeno.

[chooze:article;value:518159]

​Zdroj z jejich blízkého okolí ale potvrdil americké stanici NBC News, že Britney a Sam už spolu opravdu nežijí. "Jsou od sebe a pro Britney je to tak nejlepší," citovala stanice tajný zdroj.

Dvojice svoji lásku stvrdila loni v červnu po pětiletém vztahu. Velkolepá svatba známé zpěvačky a devětadvacetiletého trenéra se konala v Los Angeles. Britney k oltáři přijela v bílém kočáře taženém koněm. Na svatbě nechyběli hvězdní hosté jako například zpěvačka Madonna či herečka Drew Barrymore.

Pár se poprvé setkal v roce 2016 na natáčení zpěvaččina klipu, kde velmi rychle přeskočila jiskra. A od té doby se od sebe zamilované hrdličky nehnuly. Až do dnešních dnů.

V září 2021 soud po 13 letech zbavil otce Britney opatrovnictví:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.