Zemřel slavný hudebník, bylo mu pouhých 50 let. Příčina smrti je záhadou

Rapper Melvin Barcliff, známý pod pseudonymem Magoo, odešel na věčnost o víkendu. "Nemůžu tomu uvěřit, bráško. Na tohle jsem rozhodně nebyl připravený," oznámil jeho smrt na instagramu blízký kamarád a producent Digital Black, který připojil jejich společnou fotku z roku 1997.

Zprávu potvrdila i manželka rappera Meco Barcliffová deníku New York Times. Rapper podle ní neměl žádné vážné zdravotní problémy kromě astmatu, ale v posledním týdnu se necítil dobře. Příčina smrti tak v tuto chvíli stále není jasná a vyšetřuje se.

[chooze:article;value:509944]

​Magoo se proslavil hlavně svou spoluprací s Timbalandem, v roce 1989 založili duo Timbaland & Magoo. Slavný producent ztrátu kolegy a kamaráda nese velmi těžce. Jeho instagramový profil zaplavily vzpomínky na společné písně a strávené roky. "Tim a Magoo navždy. Tolik vzpomínek. Odpočívej v pokoji, králi," sdílí smutek se světem Timbaland.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Timbo the King (@timbaland)

Mezi jejich společné nejznámější skladby patří například Luv 2 Luv Ya, Clok Strikes či Up Jumps da Boogie, na které spolupracovali spolu s Missy Elliot, jak píše deník The Guardian. Magoo dříve spolupracoval také se zpěvákem Pharrellem Williamsem. 

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.