Horoskop na úterý 15. srpna: Vývoj událostí vás překvapí

​Beran

Je vhodná doba na různé výzkumy, intenzivní studium a získávání nových vědomostí. Všechny tyto aktivity vám teď mohou přinést velký prospěch. Vše vám navíc půjde velmi snadno. Zkuste se na tyto věci nyní zaměřit. Rozhodně to nebude ztracený čas.

Býk    

I když se v práci snažíte a většinou se vaše úsilí setkává s patřičným oceněním, můžete mít v tomto období často pocit, že jdou věci jakoby mimo vás a že tzv. míč není na vašem hřišti. Nenechte se rozhodit. Vydržte, vývoj událostí vás možná překvapí.

Blíženci         

Váš vztah a partnerství teď hodně zaměstnává vaše myšlenky. Probíráte věci ze všech stran a nemůžete přijít na žádné kloudné řešení toho, co vám leží na srdci. Přátelé jsou proto teď tím pravým lékem na vaši bolavou hlavu. Odreagujte se s nimi.

Rak    

Nejlepší pro vás teď bude zaměřit se na problémy, které jste dosud odkládali, protože se vám do jejich řešení nechtělo. Zejména jde o ty věci, které vyžadují trpělivost a pozornost. Procvičíte si tak svou sebedisciplínu, což bude pro vás prospěšné.

APLIKACE ZDARMA: RUNY LÁSKY
Prověřte si váš vztah s partnerem! Bude váš vztah plný vášně nebo hádek? Potkáte novou lásku?

Lev     

Oslovte ostatní lidi a sdílejte spolu vědomosti i koníčky. Každý rozhovor vás teď obohatí a můžete z něj čerpat inspiraci i ponaučení. Je také vhodná doba pro posílení starých přátelství a budování nových. Přátelské vazby jsou pro život důležité.

Panna 

Prožíváte týden, který v sobě skrývá příjemná překvapení. Venuše ve znamení Lva slibuje pozitivní vývoj v milostném životě a vliv zítřejšího novu přináší nemalé finanční přilepšení i přátelské vztahy. Klíčem k tomu všemu je komunikace.

Váhy  

Je správný čas pro vylepšení vašeho vzhledu i celkového obrazu. Pomůže vám to nejenom posunout kariéru tím správným směrem, ale i získat obdiv okolí. Zkuste se podívat, co všechno by se dalo zlepšit, zaměřte se na to a vydejte se úspěchu naproti.

Štír     

Vaše popularita a přitažlivost je na vrcholu, nedivte se tak, když budete dostávat pozvánky na společenské akce jak z práce, tak i soukromě. Můžete navázat kontakty, které pro vás budou zajímavé v kariéře i v osobním životě. Nebuďte proto odměření.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Střelec

Je to teď pro vás zajímavé období. Lidé ve vašem životě jsou buď ochotni spolupracovat, maximálně vás podporovat a pomáhat vám, anebo vám zkrátka jít z cesty. Jednoduše vás nechat, ať si děláte, co uznáte za vhodné, a vůbec nezasahovat do vašich plánů.

Kozoroh         

Dnes, zítra a pozítří budete doslova zavaleni papíry. Budete číst, opravovat a podepisovat. Mezi dokumenty by mohla být i smlouva, na kterou už dlouho čekáte, takže buďte připraveni. Možná se k vám blíží pracovní změna, kterou už dlouho vyhlížíte.

Vodnář           

Dnes si dávejte dobrý pozor na dezinformace a spěšné rozhovory, které mohou být zdrojem nedorozumění. Lidé budou mít tendence svalovat vinu na vás a tvrdit, že se na informačním šumu nepodíleli. Raději si všechno dvakrát ověřte a nebojte se ptát.

Ryby  

Při vyjadřování používáte bohatou slovní zásobu a spoustu přirovnání. Vyjadřujete se lehce a zajímavě, jste rádi, pokud máte kolem sebe publikum. V tomto období vás lidé rádi poslouchají, a tak jste ve svém živlu. Využijte to hlavně ve své kariéře.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.