Horoskop na sobotu 12. srpna: Některá znamení potkají osudovou lásku!

Beran

Sobota je vaším šťastným dnem pro nalezení osudové lásky! Platonicky zamilovaní Berani mohou konečně vyjít ze stínu a oslovit člověka, který se jim dlouho líbí. Vesmírní vládcové zesilují beraní sex-appeal a usnadňují vám navazování nových známostí.

Býk    

Milí Býci, nezapomeňte na to, že víkend je od toho, abyste si odpočinuli. Organismus vám dává najevo, že byste měli zpomalit, v opačném případě vás může zastavit nemocí i zraněním. Najděte si čas na přátele nebo chytejte bronz s oblíbenou knížkou.

Blíženec       

Víkend se odehraje přesně podle představ. Najdete si prostor na aktivity, které musely stát během pracovního týdne stranou. Splníte sliby dané příbuzným i přátelům, nezapomenete ani na své potřeby a touhy. Znát to bude především v intimním životě.

Rak    

Co se nepodaří na první dobrou, vyjde podruhé, potřetí nebo počtvrté. Důležité je nevzdávat se. Milí Ráčci, platí to jak pro kariéru, tak milostné záležitosti. Velkou podporu v těchto snahách představují přátelé, kteří vás motivují k dalším pokusům.

VOLEJTE KARTÁŘCE JEN ZA 35Kč/min!
Využijte letní akci a volejte kartářkám se slevou. Práce, láska, peníze, vztahy – nic není tabu!

Lev     

V rodinném kruhu si užijete kopu legrace. Místo obvyklého grilování ale vyrazte za pohybem na čerstvý vzduch. Všichni uvítají, že si protáhnete ztuhlé svalstvo, a ještě k tomu poznáte kus zajímavého koutu země. Pár nápadů už máte v hlavě, ven s nimi.

Panna 

Rodinné záležitosti hrají v těchto dnech prim. Kromě možnosti rozšířit stávající příbuzenstvo o další členy se nabízí i šance obnovit zpřetrhané vazby. Navštivte vzdálené příbuzné nebo udělejte první krok k usmíření s lidmi, s nimiž jste se pohádali.

Váhy  

Již zítra vstupuje Venuše do konjunkce se Sluncem a společně mohou nadělat neplechu ve vašich úsporách. Během víkendu si zakažte výraznější investice. Místo zisku by vám zůstaly akorát oči pro pláč. Zamkněte peněženku do trezoru a budete v klidu.

Štír     

Pokračuje období, kdy se otevírají zajímavé investiční možnosti i šance na lásku! Obojí má dle hvězdných velikánů zelenou a je v rukách Štírů, co je jejich momentální prioritou. Jděte za svým a nepochybujte, že vás intuice navede na správnou cestu.

TAROT OSOBNOSTI
Získejte jedinečný výklad vaší osobnosti! Vytáhněte si své 3 karty hned teď!

Střelec

Milí Střelci, žádná překážka v cestě není tak velká, abyste ji nedokázali překonat. V sobotu si s ničím nelámete hlavu. Klidně plujete proti proudu a provokujete neotřelými nápady. Intuice vám správně prozrazuje, kudy byste měli kariéru nasměrovat.

Kozoroh         

Láká vás poznávání nových kultur i tváří. Můžete-li si to dovolit, pak cestujete nejen prstem na mapě. I když máte letní dovolenou za sebou, klidně se plácnete přes kapsu a objednáte lákavý last-minute. Netrápíte se tím, jaký je stav vašeho účtu.

Vodnář           

Vyzařujete spokojenost a vnitřní rovnováhu, což k vám láká jeden protějšek za druhým. Nemusí jít nutně o ctitele v milostné rovině, i přátelství se hodí. V soukromí si všímáte toho, co vaši blízcí dělají a o čem mluví. Podaří se vám číst mezi řádky.

Ryby  

Přiznejte se, milé Ryby! Jste tajným sběratelem klik, čtyřlístků a podkov, díky nimž se vás štěstěna drží jako klíště! Ani sobota nehlásí žádné nepříjemnosti. Ba právě naopak se usmívá snad z každého koutu vašeho života. Byla by škoda zavírat se doma.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.