Hledá se tatínek ze zábavního parku. Jana se zamilovala a bála se mu to říct

Se svými dvěma dcerami vyrazila Jana v úterý 8. srpna do dětského areálu v pražských Horních Měcholupech. Zatímco si děti hrály na trampolínách, na přilehlé lavičce se dala do řeči s neznámým mužem. "Ani jeden neměl odvahu říct si o číslo," popsala u výzvy k hledání neznámého pána, který do parku přišel se svými dvěma syny ve věku pět a sedm let. 

Na sociální síti Facebook vystupuje maminka dvou dcer pod jménem Jana Bezejmená (sic!). "Přemýšleli jsme, jestli sem tuto prosbu vůbec dávat. Třeba se ale zadaří a díky nám vznikne něco nového a hezkého," zveřejnili následující den provozovatelé parku Krtkův svět její zprávu s výzvou k pomoci s hledáním. V případě, že se pár setká, jim park dokonce nabídl možnost zorganizovat na místě svatbu. 

[chooze:article;value:435801]

Pro další návštěvníky populárního dětského areálu připojila Jana i popis celé situace. "Jeho starší syn ležel u sítě a dcera mu strčila za kalhoty kus ledu," uvedla pro představu situace, která pravděpodobně předcházela seznámení tohoto páru jako vystřiženému z jednoduchých romantických komedií. Kdokoliv, kdo by dotyčného poznal, může ženu, kterou tatínek dvou synů oslnil, kontaktovat na sociální síti Facebook. 

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.