Chlapec (13) zmizel z hotelového pokoje. Rodiče ho našli u cizí ženy (40)

Hororovými chvilkami si na dovolené v Kuvajtu prošli rodiče 13letého chlapce. Ten si šel v sobotu okolo deváté večer zaplavat do bazénu. Původně neměli obavy, protože tam chodil pravidelně od začátku pobytu. Jenomže tentokrát se nevrátil.

Začali ho proto hledat, píše portál Telegraf. "Prošli jsme snad úplně všechna zákoutí. Po chvíli se nám ho podařilo dostat k telefonu. Oznámil nám, že je na pokoji se ženou. Tak jsme mu řekli, ať nám řekne číslo pokoje a okamžitě odtamtud vypadne," vypráví maminka.

[chooze:article;value:515874]

Když k pokoji přišli, nestačili se divit. Jejich syn byl se 40letou ženou. Proč si ho pozvala do svého apartmá, jim nedokázala vysvětlit.

"Nalákala ho, aby šel s ním, ale netušíme, jestli na něj vyvíjela nějaký nátlak nebo ho k něčemu ponoukala. Syn s námi o tom vůbec nechce mluvit. Snažíme se to z něj dostat, ale on nechce," pokračuje matka.

[chooze:article;value:515231]

Podle ní se hotel snaží podivnou situaci zamést pod koberec. Rodiče jsou ale přesvědčení, že selhala ochranka. Chtěli to řešit s manažerem, ten je ale odmítl přijmout, upozornil list Dnevnik.

"Nevím, co si o tom mám myslet. Kdyby šel za 16 nebo 17letou dívkou, úplně bych to chápala. Ale proč si proboha žena mého věku tahá do pokoje 13letého kluka," uzavřela.

Hotely v Chorvatsku zdražily. Přesto vás dovolená tam nezruinuje (7/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.