Zemřela populární fitness trenérka. Ke cvičení inspirovala tisíce lidí

Oblíbená cvičitelka s vietnamskými kořeny měla na svých sociálních sítích mnoho fanoušků, kteří na ni vzpomínají. Cvičení propagovala také v oblíbeném pořadu Teleráno na televizi Markíza. Jejími skupinovými lekcemi v průběhu let prošly tisíce žen. 

O její smrti na sociálních sítích informoval fotograf Lukáš Kimlička. "Odešel s tebou kus mého života, ve kterém jsi zanechala nesmazatelnou stopu," cituje ho web Aktuality.sk. Na Slovensku se sice proslavila hlavně jako cvičitelka jógy, v poslední době se začala věnovat i potápění bez dýchacího přístroje, takzvanému freedivingu. Vychovávala dceru Miu. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lukas Kimlicka (@lukaskimlicka)

Příčina smrti slovenské influencerky dosud není oficiálně známá, web Plus jeden deň ale zmiňuje nehodu během potápění v Chorvatsku, kde byla na dovolené. Její fanoušci ihned na její sociální sítě začali posílat dojemné kondolence, které se týkaly jejího inspirativního přístupu ke zdravému životnímu stylu. 

[chooze:article;value:516886]

"Přeji ti klid, sestro. Takový, jaký jsi zažila v mořských hlubinách. Přeji ti štěstí, které jsi našla s mužem, kterého miluješ. Přeji ti odvahu čelit cestě, která tě nyní čeká. Pro jednou se po ní nerozběhni, zpomal a jdi pomalu," rozloučila se s ní na sociální síti její sestra.

Fanoušci se rozloučili se zpěvačkou Sinéad O'Connor. Na poslední cestě ji doprovodil i prezident (08/2023): 

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.