Dcera Žilkové sdílela krásné fotky z léta. Kordulko, jsi jako princezna, píší lidé

[chooze:gallery;value:28835]

Kordula si užívá luxusní dovolenou v Thajsku po boku svého o rok staršího přítele Damiána. Obvykle se dívka na sociálních sítích drží spíše zpátky a přidává jen příběhy, které po 24 hodinách zmizí. Teď však udělala výjimku a na svém instagramu zveřejnila fotku z noční procházky.

"Thajská princezna," napsala Kordula ke snímku, na kterém v krátkém topu odhalila krásnou postavu. Novou fotkou uchvátila většinu sledujících, kteří se jí rozhodli složit několik komplimentů. "Užívej dovolenou, sluší ti to," napsal sedmnáctileté Kordule jeden z fanoušků. "Princezna," přidal se další. 

[chooze:article;value:479325]

"Spíš jsi jako thajská královna," reagovala Kordule na fotografii jedna z dívek, která ji sleduje. Krom toho, že dcera slavné herečky nepochybně roste do krásy, začíná se jí i náramně podobat. Léto však s matkou netráví.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený kordy (@kordulastropnicka)

Většinu léta si užívá bez rodičů, v červenci s přítelem zavítala na dovolenou do Řecka. Damiánova společnost jí tak může alespoň částečně vynahradit nepřítomnost otce Martina Stropnického, který žije v Izraeli, a loni dokonce odmítl střídavou péči o dceru, kvůli čemuž se s ním Žilková začala soudit.

"Otec Kordulky střídavou péči odmítá a pobyt v Izraeli si o rok prodloužil. Když je v 65 letech přesvědčený, že ho dcera v pravidelném osobním kontaktu nepotřebuje, jeho názor soudem nezměníte. Ale za pokus to stojí," řekla minulý rok Žilková.

Na něco už jí síly nestačí. Žilková musí kvůli Stropnickému shánět peníze (10/2022):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.