Němec léta sázel stejná čísla. Pak změnil strategii a vyhrál pohádkový jackpot

K výhře pomohla 36letému muži z Hamburku změna strategie, píše německý Bild. "Výherce během pěti let dával na stálý tiket stejná čísla. Tentokrát to však bylo poprvé jinak," uvedla pro portál mluvčí společnosti Zeal, jejíž skupiny je Lotto24 součástí.

Dotyčný se nechal inspirovat čísly ze svého okolí. "Nechal si poradit některá i od svých přátel," doplnila mluvčí.

[chooze:article;value:516525]

Navzdory pohádkovému jackpotu chce ale šťastlivec dál žít svůj život a rozhodně jej nechce nijak měnit. O výhře zatím pověděl jen dvěma svým nejlepším přátelům. "Skutečnost, že o tom s nimi a také s námi mluví, mu pomáhá, aby si svoje vítězství uvědomil a byl méně nadšený," sdělil šéf společnosti Zeal Helmut Becker s tím, že radí lidem, kteří získali vyšší sumy, aby zůstali v anonymitě.

O tom, co udělá s penězi, má ale už nyní poměrně jasno. Část chce rozhodně investovat. Zatím si však musí promyslet, do čeho. Dopřát si ale chce nové auto.

Muž se o své výhře dozvěděl z médií. Na internetu si přečetl, že vyhrál někdo z Hamburku. Několik vítězných čísel mu navíc přišlo povědomých. Jedná se o čtvrtou nejvyšší výhru v historii hry, píše portál Focus. Vítězná čísla byla 3, 17, 19, 32 a 38 s dodatkovými čísly 6 a 7.

Šťastlivec z Česka vyhrál v roce 2021 jackpot:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.