Napadení na parkovišti. Policie pátrá po skupině, která zmlátila mladíka

Incident, který policie vyšetřuje, se odehrál v Jabloneckých Pasekách. Pětičlenná skupinka mladých lidí vyšla z nedaleké restaurace a na parkovišti zamířila k mladíkovi, který seděl venku na obrubníku se svojí kamarádkou a povídali si. Ve chvíli, kdy je skupinka míjela, muž v bílém tričku a v kšiltovce mladíka oslovil.

Na jeho pozdrav mu odpověděl, že se neznají a jde nejspíš o omyl. Reakce však byla nečekaná. Muž v kšiltovce sedícího mladíka udeřil pěstí do obličeje tak silně, až mu zlomil čelist, a pak z místa odešel. Incident se odehrál před svědky. Policie zveřejnila videozáznam, na kterém jsou zachyceni, a ráda by je vyslechla.

[chooze:article;value:516701]

​"Pachatel se dopustil ublížení na zdraví a výtržnictví. S jeho dopadením by nám mohli pomoci svědci události, které zaznamenala kamera. Zejména mladík v bílém tričku a v kraťasech s bílou kšiltovkou na hlavě," uvedla mluvčí libereckých policistů Klára Jeníčková.

Policie proto vyzvala jakékoliv svědky napadení, aby se ozvali policii na lince 158. Za ublížení na zdraví hrozí útočníkovi až tříleté vězení.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.