Na Vsetínsku se čelně srazila dvě auta. Jeden z řidičů v nemocnici zemřel

[chooze:gallery;value:32718]

​Osobní auta se u Pozděchova na Vsetínsku čelně srazila v neděli krátce před polednem. Jakou roli při této vážné nehodě mělo deštivé počasí, zatím není možné říci – příčinu a veškeré okolnosti policie vyšetřuje. 

"Muž z vozidla Škoda byl vážně zraněn. Hasiči asistovali lékaři a u zraněného se střídali v resuscitaci. V době poskytování lékařské pomoci zastřešili místo zásahu. Následně muže pomohli naložit do sanitního vozu," informovali hasiči Zlínského kraje na facebooku. Stav 49letého muže byl ale kritický a krátce po převozu do nemocnice zemřel. 

[chooze:article;value:516137]

​Těžká zranění utrpěl i 40letý šofér druhého vozu, kterého záchranáři také převezli do nemocnice. "Dechovou zkoušku na alkohol nebylo možné ani u jednoho řidiče provést," doplnila policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

"Hasiči u vozidel provedli protipožární opatření. Dále zasypali sorbentem z obou aut uniklé provozní kapaliny. Jakmile policisté na místě nehody ukončí vyšetřování, uklidí hasiči ze silnice použitý sorbent a střepy a úlomky z rozbitých aut," doplnili hasiči po páté hodině odpoledne. 

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.