Horoskop na pondělí 7. srpna: Planety přinášejí velké změny

Beran

Je ideální doba pro začátek něčeho nového. Můžete do veliké míry vylepšit své pracovní postavení, a to jak po stránce pracovního zařazení, tak po finanční. Budete obklopeni všímavými lidmi, tak s nimi neváhejte zahájit rozhovor o vašich přednostech.

Býk    

Jste zvědaví, jak odstartuje další srpnový týden? Vesmírní velikáni slibují rozporuplný program, kdy se na jednom pólu radujete z veselé přízně přátel a na druhém máte vrásky na čele kvůli své rozmařilosti. Do výplaty budete počítat každou korunu.

Blíženci         

Blíženci vyhlíží start týdne, jaký by se jistě líbil i ostatním znamením zvěrokruhu. Je totiž plný lásky, přátelství i finančních zisků. Slunce ve Lvu se podepisuje na umění komunikace, díky níž přesvědčíte o své pravdě i dosud zaryté nepřátele.

Rak    

Také na začátku tohoto týdne hrají v životě Raků prim jejich přátelé. Díky nim se dokážete odreagovat od dění na pracovní i soukromé půdě. Nebráníte se žádné vzrušující aktivitě, kterou kamarádi vymyslí. Ostatně, jsou prázdniny, hlavní doba zábavy.

VOLEJTE KARTÁŘCE JEN ZA 35 Kč/min!
Využijte letní akci a volejte kartářkám se slevou. Práce, láska, peníze, vztahy – nic není tabu!

Lev     

Stále pokračuje období, které je vám zasvěcené! Na startu týdne se soustředíte na obchodní aktivity. Ať jde o oběd s klienty, služební cestu, nebo podpis důležitého kontraktu, to vše má zelenou. Jste přesvědčiví a v rukávu máte připraveno nejedno eso.

Panna 

Ten nejlepší rozmach přijde až v příštím týdnu. Nadcházející dny vás mají připravit po fyzické a duševní stránce na pozitivní změny v pracovním i soukromém životě. Vězte, že všechno má svůj čas a je zbytečné tlačit na pilu. Ujasněte si své priority.

Váhy  

Milé Váhy, vstupujete do týdne, který může zatočit se stereotypem na milostném poli nebo zásadně otočit kormidlem v pracovních vodách. Díky šarmu uděláte skvělý dojem při každém jednání z očí do očí. Ve spojení s hvězdnou přízní nemáte konkurenci.

Štír     

První polovina srpna je náročná především v oblasti zaměstnání, kde se zabydlela napjatá atmosféra. Něco nevysloveného vám leží na srdci a kvůli tomu se můžete utrhovat na své kolegy i nadřízené. Uvažujte raději o tom, zda si nenalít čistého vína.

TAROT OSOBNOSTI
Získejte jedinečný výklad vaší osobnosti! Vytáhněte si své tři karty hned teď!

Střelec

Máte chuť se pustit do naplňování svých dlouhodobých snů. To je dobře, protože je to lék na vaše poněkud pocuchané nervy, které vás teď trápí. Nacházíte navíc nový smysl života, o kterém jste v poslední době nebyli přesvědčeni, že vůbec existuje.

Kozoroh         

Rozhodně nekráčíte vyšlapanou cestou. Baví vás objevování nových tras a neokoukaných řešení. Platí to v lásce i kariéře, kde se díky inovativnímu myšlení zapíšete do paměti šéfů i klientů. Kreativitu uplatníte také vůči k dětem. Nuda s vámi nehrozí.

Vodnář           

Na začátku týdne sice bojujete s menší nechutí do práce, ale dokážete ji ze sebe rychle setřepat. Navíc nebude mít dlouhého trvání. Cítíte v kostech, že změna je na spadnutí. Těšíte se na odpolední program, který slibuje mnohem příjemnější vyhlídky.

Ryby  

Rybky se nakazí tvůrčím duchem, který je motivuje ke změně v pracovním i soukromém životě. Dost možná nezůstane kámen na kameni. Když už totiž něco děláte, pak to děláte pořádně. Máte ze sebe vynikající pocit. Rozproudíte kolem stagnující energii.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.