Zpěvák kapely Wohnout je po operaci. Do nemocnice ho vezl přítel Dary Rolins

[chooze:gallery;value:32634]

​Velkou vášní frontmana kapely Wohnout Matěje Homoly jsou motorky. A to se mu teď vymstilo. Na dovolené po Albánii se mu pod kola stroje přimotal pes, Homola spadl a zlomil si klíční kost. Nezbylo mu nic jiného než výlet ukončit a odletět do Česka na operaci.

Po celou dobu s ním a s jeho současnou partnerkou Andreou byla v kontaktu zpěvačka Dara Rolins, se kterou má zpěvák dceru Lauru (15). A tak to byla právě Dara a její partner Pavel Nedvěd, kdo zraněného Matěje odvezl do nemocnice na operaci.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Matěj Homola (@matejhomola)

"Matěj je hrdina a někdy úplně zbytečně. Já jsem si psala s jeho přítelkyní Andreou, a jak už to tak bývá, my ženy se o muže bojíme víc než oni sami. Ptala se mě, jestli nemám čas a jestli bych nemohla Matěje vyzvednou na letišti. Jinak pojede do nemocnice taxíkem. Já zrovna jela na vystoupení, ale Pavel seděl vedle mě a hned se nabídl, že ho tam hodí," svěřila se TN.cz Dara Rolins.

Zpěvačka si nemůže vynachválit, jak dobře s bývalým partnerem vychází. "My jsme fakt živý důkaz toho, jak to v některým rodinách může fungovat. Třeba když byli Matěj s Andreou na motovýletě v Itálii, zastavili se u nás, a dokonce tam přespali. Takže máme opravdu dobrý vztah," popsala Dara.

[chooze:article;value:515752]

​Patnáctiletá Laura tak musela kvůli otcově nehodě narychlo změnit plány na prázdniny. Místo společné dovolené ji teď čeká pečování o zraněného otce. "Už se na tatínka těší, zítra se přesouvá na Vyžlovku. Bude tak trochu v roli zdravotní sestřičky, takže si prázdniny užijí trošku jinak, než bylo v plánu," vysvětlila zpěvačka.

Fanoušci kapely Wohnout se ale nemusí bát, že by o koncerty kapely přišli. "Matěj je ten typ člověka, kterého jen tak něco nepoloží. Myslím, že už teď přemýšlí, jakým způsobem umístí kytaru na jevišti do nějakého úchytu, aby nemusel zraněnou ruku používat. Když to nepůjde, bude prostě jen zpívat," dodala jeho bývalá partnerka Dara Rolins.

Vážná nehoda Matěje Homoly. Kapela Wohnout odkládá koncerty (7/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.