Horoskop na pondělí 31. července: Využijte den plný pohody

Beran

Intuitivně vnímáte, že vstupujete do velmi příznivého období, Berani. Cítíte příliv energie a máte dojem, že zvládnete všechno na světě. Jako silné znamení máte k realizaci svých plánů dostatek vůle. Planety vás ve vašem úsilí podpoří, těšte se!

Býk    

Malovali jste si příjemný začátek pracovního týdne a ejhle, od rána se něco děje. Střídají se radostné i rušivé události a vy si sotva stačíte vydechnout. Najednou se těšíte na večer, až si doma budete moci udělat příjemné a ničím nerušené pohodlí.

Blíženci          

Pondělí vás zastihlo ve skvělé náladě, jste po víkendu plní elánu. Vyrazte si po práci někam s přáteli a užijte si společně letní večer. Třeba někde na příjemné zahrádce anebo v letním kině. Koná se v okolí nějaká kulturní akce? Vydejte se na ni!

Rak    

Letní sluníčko vás nabíjí optimismem a dobrou náladou. Udělejte si dnes něčím radost. Kupte si věc, po které už dlouho toužíte. Vaše peněženka si to může dovolit a pro vás to bude příjemný doping do už tak pohodových dnů uprostřed léta, milí Raci.

PARTNERSKÝ HOROSKOP NA MÍRU!
Poznejte, jak se k sobě hodíte se svým partnerem! Vydrží Váš vztah navěky, nebo jde jen o krátkodobou známost? Individuální zpracování profesionálním astrologem! Cca 20 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení!

Lev     

Všechny úkoly dnes zvládáte naprosto bravurně. Letní pohoda se přenáší i do práce a do vztahů s okolím. Pokud jste ještě nebyli na dovolené, Mars v Panně radí plánování neodkládat. Dnes máte velkou šanci na to, že narazíte na opravdu neodolatelnou nabídku.

Panna 

Prožíváte naprosto neutrální den. Sice není moc důvodů se radovat, ale na druhou stranu se také neděje nic, co by vás naštvalo nebo rozesmutnilo. Co se dnes tedy zkusit radovat z každé maličkosti, třeba z dobré zmrzliny, kterou si dáte u stánku?

Váhy  

Cítíte se počátkem týdne nejspíš trochu rozladěné, milé Váhy. Zkuste se v práci nepřepínat. Řešte jen nezbytně nutné. Doma si uvařte bylinkový čaj, pusťte si hezký film nebo otevřete milou knihu. Od věci není ani zajít si popovídat s někým příjemným.

Štír     

Nejspíš k vám dorazila výhodná nabídka, a ať už jde o pracovní místo, nákup nemovitosti nebo možnost investovat, je to samozřejmě příležitost. Uran v Býku ale radí nenadchnout se a prověřit si všechny detaily dané záležitosti. Jen tak předejdete problémům.

RUNY – VÝHLED DO BUDOUCNOSTI
Starobylé runy vám řeknou, co vás čeká za měsíc, půlrok či za rok! Nechte se vést jejich mocnou sílou a ZDARMA si je vyložte!

Střelec

Vstupujete do nového týdne plní elánu. Rozhlížíte se po dobrodružství pro zpestření horkých letních dnů. Je vám vcelku jedno, oč by šlo. Třeba o flirt, rozšíření obzorů anebo cestování. Nebuďte netrpěliví. Už zítra začíná srpen a ten vám ho dopřeje.

Kozoroh         

Dnes jste v práci jako na trní. Někteří kolegové zapomínají nechávat své soukromé problémy přede dveřmi. Řešení domácích a citových problémů vás ruší a opravdu nemáte náladu to poslouchat. Těšíte se na konec pracovní doby, konečně se vám pak uleví.

Vodnář          

Počítejte s průměrným dnem, milí Vodnáři. Všechno bude tak nějak akorát. Nikdo po vás nebude nic moc chtít ani v práci, ani doma. A vy si tak budete moci ještě aspoň trochu zalenošit po příjemném víkendu. Nakonec, proč takových okolností nevyužít?

Ryby  

Pondělí je pro vás dnem, kdy nejste zrovna v ideálním rozpoložení. Máte chmury na duši a sami vlastně nevíte proč. Vyjděte ven na sluníčko a uvidíte, jak se všechny splíny pod jeho laskavými paprsky rozpustí. Všechno bude zase dobré. I vaše nálada.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.