Dagmar Havlová překvapila fotkou bez make-upu. Vypadáte na třicet, píší lidé

[chooze:gallery;value:30876]

​Přirozená a krásná, tak se rozhodla ukázat světu herečka Dagmar Havlová. "A jedna samospoušť, nenamalovaná a bez filtru, protože bylo krásné světlo zvané 'Americká noc'. Ano, a lesk, ten mám vždycky, na rozdíl od make-upu," sdílela Havlová fotografii na instagramu. Na ní je bez jakýchkoli líčidel a vlasy má z obličeje ležérně stáhnuté slunečními brýlemi.

Báječný vzhled herečky začaly ihned komentovat její kolegyně z branže. "Jsi tu tak mladá a přirozená, krásná," napsala kamarádce Eva Holubová. "Krásná jsi, holčičko," přidala se i Tereza Brodská. "Ty jsi kouzelná," dodala Bára Nesvadbová.

[chooze:article;value:472126]

Fotka šokovala i hereččiny fanoušky, nevěřili svým očím, že vypadá v 70 letech tak mladě. "Nejdřív jsem si myslela, že je to Hanka Vagnerová. Vypadáte tady na třicet," přiznala jedna ze sledujících, že si ji spletla s její mladší hereckou kolegyní. "Odpadla jsem, tipovala jsem na 30 let, wow," dodala další fanynka.

Legendární umělkyni sklonil pochvalu i fotograf Michal Skramuský. "Kdybych vás nefotil a neviděl naživo, nevěřil bych tomu, ale je to tak. Ano, vážení, paní Dášenka tak fakt vypadá. Kašlete na nějaké filtry, nejsou potřeba. Dalších 1 000 žen by takhle chtělo vypadat. Miluju vás," vzkázal herečce.

Dagmar Havlová oslavila 70 let. Během kariéry získala srdce mnoha diváků (3/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.