Vážná nehoda zpěváka Wohnoutů. Kapela ruší koncerty

​Svou dovolenou ve Středozemí si zpěvák kapely Wohnout Matěj Homola příliš neužil. Při cestě na motorkách skrze Albánii i se svou přítelkyní Andreou Brodekovou havaroval. Pod kola motocyklu se mu přimotal pes.

Po nehodě skončil Homola v nemocnici, kde mu ošetřili zlomeninu. "Má zlomenou klíční kost, takže tenhle víkend s námi bohužel neodehraje. Ale ten příští by s námi už měl bez problémů odehrát, pokud se vše bude dobře vyvíjet," sdělila manažerka kapely Wohnout Gábina Pánková.

[chooze:article;value:511843]

Homolova přítelkyně Andrea z nehody vyvázla o poznání lépe. "Andree děkuji za starost a vyřízení místní byrokracie. Má pár odřenin a kulhá, ale dojede to, statečná žena," napsal zpěvák na svém instagramu.

K Homolově nehodě se vyjádřila i jeho bývalá partnerka Dara Rolins, se kterou má zpěvák dceru Lauru. Právě ta se o nehodě dozvěděla jako první. "O bouračce vím od Laury už od pondělí. Telefonovaly jsme si s ním a naštěstí je o něj v té Albánii dobře postaráno," řekla Dara.

Zpěvák se podle Dary snaží dělat hrdinu. "Říkal, že si tam asi týden poleží a že to je děsná bolest. Zněl ne sice úplně vesele, ale nese to hrdinsky. Byl rád, že se vysekal v Albánii, kde má kamarády a zázemí, takže se tam má o něj kdo postarat. Samozřejmě kdyby měl tu nehodu v Itálii, kde nikoho nezná, tak se o něj postaráme my," dodala.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Matěj Homola (@matejhomola)

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.