Svatební víkend. Před oltářem stanula nejen Kvitová, ale i Affašová a Krobotová

Své ano si v sobotu v přítomnosti svých nejbližších řekli herci Sára Affašová a Matin Donutil. Tím, že se už blíží den, kdy si zamilovaný pár stvrdí svoji lásku, se herečka na sociálních sítích nijak netajila. Sdílela nejen svoji rozlučku se svobodou, ale občas i detaily z příprav svatby.

V pondělí se s fanoušky podělila o první novomanželskou fotografii. Detaily sobotní svatby si ale zatím novomanželé nechávají pro sebe. Pár slov o svatbě ale nakonec prozradil ženichův otec. "Byla to nádherná svatba v krásné přírodě uprostřed lesů, vod a strání. Nevěsta byla nádherná, ženichovi to slušelo. Byli jsme šťastní a jsme," nechal se slyšet herec Miroslav Donutil pro portál zivotvcesku.cz

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Sára Donutilová (@saraaffasova)

Před oltář to o víkendu zavedlo i herečku Lenku Krobotovou. Ta své "ano" řekla fotografovi Vladovi Bohdanovi. Se synem slavné české herečky, Blanky Bohdanové, herečka tvoří pár více než dva roky.

Na romantické svatbě v Kamenici nad Lipou nechybělo podle serveru Blesk.cz plno známých hereckých tváří, většinou Lenčiných kolegů z Dejvického divadla. Oslavit s novomanželi jejich láskyplný den přišli například Elizaveta Maximová, Klára Melíšková, Václav Neužil a plno dalších. Nesměl samozřejmě chybět ani hereččin tatínek Miroslav Krobot.

[chooze:article;value:514545]

​Své "ano" o víkendu vyslovila i tenistka Petra Kvitová. Její partner a trenér v jedné osobě, Jiří Vaňek, ji o ruku požádal loni v létě, symbolicky v areálu tenisového Wimbledonu. Svazek stvrdili ve společnosti nejbližších v sobotu na statku Oblík.   

​Obrovské překvapení Marka Ztraceného. Zpěvák se oženil (6/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.