Spálené vlasy a svěcená voda. Údajná věštkyně ženu připravila o sto tisíc korun

Údajné věštkyni hrozí za podvod až pět let vězení. U výslechu na policii řekla, že si za své služby účtovala nepřiměřeně vysoké částky.

Důvěřivé 46leté ženě, která kvůli rodině trpěla psychickými problémy, nabídla pomoc a řekla si o deset tisíc korun. Poradila jí, aby si z hlavy vytrhla několik vlasů, zabalila je do papírového kapesníku a ten spálila. Žena souhlasila a udělala vše, co jí o rok starší údajná věštkyně řekla. Navíc se domluvily, že se o tři dny později opět setkají.

[chooze:article;value:511137]

​Tentokrát jí vědma přinesla svěcenou vodu z kostela. Měla jí dát radu, aby se s ní o půlnoci pomazala na hlavě, což jí mělo pomoci, aby na ni přestaly působit negativní síly z rodiny. Za to si řekla o sto tisíc korun.

Psychicky zlomená žena měla u sebe deset tisíc. Pro zbylých devadesát tisíc korun šly společně do bankomatu. Jako bonus údajná věštkyně dostala zlatý prsten. O den později se podvedená svěřila rodině. Ta s ní okamžitě šla na policii a případ společně nahlásili. O několik dnů později se podezřelá sama přihlásila na policejní stanici.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.