Dara Rolins ukázala téměř vše. Na puritány kašlu, vzkázala zpěvačka

[chooze:gallery;value:31266]

Dara Rolins opět ukázala, že stud v jejím slovníku nemá místo. Na sociálních sítích sdílela fotografii v sexy bikinách, ve kterých ukazuje téměř vše. Padesátiletá zpěvačka se nemá za co stydět, postavu by jí mohla závidět leckterá dvacítka.

Popová legenda se však teď pozastavila nad tím, jestli její odvážné fotky někoho nepohoršují. "Vždy když dávám fotku v plavkách, napadne mě, jestli nejsem zase moc odhalená, kolik lidí opět pobouří můj zadek a kolik potěší," napsala Dara na instagramu.

[chooze:article;value:506408]

"Samozřejmě že mi můj zdravý rozum okamžitě promítne všechny koupaliště a pláže plné polonahých těl všech možných velikostí, méně či více dokonalých tvarů, odvážných modelů a barevných kreací a uklidní moje obavy ze zbytečně nevhodného exhibicionismu," pokračovala zpěvačka ve svých úvahách.

Podle ní by si každý měl dělat, co se mu líbí, neměl by si lámat hlavu kritikou od cizích lidí. "Moji milí, je léto. Přesně a hlavně kvůli tomu vystrkujte, co chcete a na koho chcete. Na všechny ty puritány, kteří mají problém s tím, kdy, z kterého úhlu, kde a u koho se to podle nich hodí, se vyprdněte," uzavřela Dara.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Zpěvačka se ani zbytečně nezatěžuje úvahami, zda její odhalené fotky nevadí jejímu milému Pavlu Nedvědovi. "Užívejte si, neřešte, neporovnávejte, milujte dokonalé a nedokonalé, protože jak dobře víme, všechny tyto nálepky jsou dost relativní," uzavřela popová ikona.

Dara Rolins našla toho pravého. Nedvěd na jejich druhé výročí udělal krásné gesto (7/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.