Konec velké lásky z Love Islandu. Natálka to s dětinským Davidem po roce ukončila

[chooze:gallery;value:32481]

Natálka a David z Love Islandu už netvoří pár. Ve vztahu dlouhodobě zápasili s tím, jak moc byli rozdílní. "Tohle byl nejlepší zážitek v mém životě. Z ostrova jsem odlétala s láskou, ale skoro po roce jsem si uvědomila, že každý máme úplně jiný pohled na život. Děkuji za krásné i špatné společné chvíle, posunulo mě to jako člověka zase o kousek dál," oznámila ve čtvrtek Natálie rozchod na instagramu.

Přestože byl konec jejich vztahu bolestivý, modelka je ráda za všechno, co s Davidem prožila. "Teď už vím, co chci, a také vím, že pokud má člověk nějaké nároky a hranice, tak by s nimi neměl pohnout," přiznala kráska z Karviné.

[chooze:article;value:502201]

Zlá krev mezi bývalými partnery ale není. "Žij krásný a šťastný život, takový, jaký si přeješ," popřála Davidovi Kočendová. Ten se zatím k rozchodu s modelkou nijak nevyjádřil, pouze na sociálních sítích přesdílel její příspěvek a vyrazil na dětský fotbalový trénink.

Přestože zpráva o rozchodu hrdliček z ostrova přišla náhle, fanoušci nebyli nijak zvlášť překvapení. "Konečně, omlouvám se, ale nehodil se k tobě. Působili jste na mě spíše jako sourozenci. Chce to pořádného chlapa. Přeju, ať najdeš to, co hledáš," napsala jedna ze sledujících Natálce. 

[chooze:article;value:475751]

Tu většina fanoušků podpořila, zato na Davidovi lidé nenechali nit suchou. "Upřímně? David se neumí chovat, zasloužíš si k sobě gentlemana, a ne kluka, co se chová jako dem**t. Říkala jsem si celou dobu, co na něm sakra vidíš a jestli nevidíš to, jak hnusně se k tobě chová. Tobě mají chlapi padat k nohám," vzkázala Kočendové další fanynka.

Natálie Kočendová o moderování Miss ČR. Dostala od Novotného radu (5/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.