Žilková sama v Turecku strachy bez sebe. V noci na ni dotírali cizinci

Že má Žilková pro strach uděláno, je ve světě showbyznysu známá věc. Herečka se málokdy něčeho zalekne a je, jak se říká, od rány. V Turecku si ale zřejmě bude dávat větší pozor. Vydala se tam totiž sama v noci na procházku a reakce tamních mužů ji zaskočily.

"Já vás zdravím z nočního Istanbulu, zašla jsem se tu aspoň podívat na pláž kousek od hotelu. Čumí tu na mě místní turecké kočky," popisovala herečka, co vidí kolem sebe. Jenže pak video zničehonic skončilo uspěchanou větou: "No a já už jdu radši zpátky."

[chooze:article;value:512247]

​To samozřejmě vyděsilo její fanoušky, kterým se nezdálo, že by se Žilková měla sama takto procházet v noci po neznámém městě. "Neriskujte, jste zbytečně odvážná," varovala herečku jedna z nich a další reakce plné obav na sebe nenechaly dlouho čekat.

Sama herečka pak uznala, že asi zašla příliš daleko. "Hotel jsem našla a noční procházka samotné blondýny po tureckém přístavu dopadla dobře. Chytré to úplně nebylo, všude byli jen chlapi a asi nepoznali, že jsem důchodkyně a čuměli po mně dost drze," popsala herečka nepříjemný zážitek. Znovu už se tak asi sama na toulky v noci nevydá.

Žilková se pochlubila vnukem. Syn Agáty Hanychové roste jako z vody:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.