Lucie Borhyová si užívá léto plnými doušky. Ukázala odvážnou fotku z pláže

Lucie Borhyová má za sebou dva týdny odpočinku i nádherných zážitků ze španělských pláží. Za sluníčkem vyrazila se synem Lucasem a dcerou Lindou.

"Bylo to krásné, byla jsem tam se svojí rodinou, s dětmi. Vždycky se hrozně moc těšíme, protože Španělsko milujeme, létáme tam často, kdykoliv se dá. Zastihla nás tam ta tropická vedra, ale upřímně řečeno nám to ani nevadilo, protože třeba já mám horko ráda a ty vysoké teploty se přece jen u moře, kde pofukuje vítr, snášejí lépe. Není to tam cítit tak, jako když je člověk ve spálené Praze, tady se nedá moc schovat. Moc jsme si to užili," popsala moderátorka Televizních novin.

[chooze:article;value:513030]

​Tím ale její prázdninový program nekončí. "Plánujeme ještě výlety po Česku, protože tady je to v létě taky velmi krásné. Určitě vyrazíme na nějaké túry po Krkonoších, to máme rádi. Ráda bych stihla i Rakousko, k jezerům a na hory. Už ta dovolená ale nebude tak dlouhá," pokračovala Lucie.

Ráda by se ještě vrátila i na Pyrenejský poloostrov. Dlouhé roky tráví ve Španělsku čas i s kamarádem zpěvákem Štefanem Margitou, jenomže toho tam letos skolila angína, a tak tradiční setkání nestihli.

"Uvidíme, jestli se nám tam podaří ještě jednou dostat," uzavřela s úsměvem.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lucie Borhyová (@lucie_borhyova)

Borhyová se zpívání dlouho bránila. Neuvěříte, kdo ji přesvědčil (12/2022):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.