Horoskop na středu 5. července: Planety dnes dělají potíže

Beran

Vůbec netušíte, jak si máte vysvětlit, že se teď nemůžete skoro s nikým domluvit. A dnes se v tomto ohledu také pořádně zapotíte! Je to tak, že se v červenci činí Merkur a Mars, a vy se jejich vlivu prakticky nemáte jak bránit. Snad jen optimismem.

Býk    

Nesnažte se dnes řešit všechny věci okamžitě, i když vás k tomu energie tohoto dne přímo vybízí. Ve své horlivosti můžete snadno přehlédnout skrytá rizika a vzniklé problémy byste potom těžko napravovali. Radši se nejdříve zamyslete, až pak jednejte!

Blíženci          

Některé emoce se u vás běžně příliš nevyskytují a také neděláte často věci, které si dopředu nerozmyslíte. Dnes se však dostanete do situace, kdy řeknete něco, co vás vzápětí zamrzí. Omluvte se, stát se to může každému. Dejte věci hned do pořádku.

Rak    

Kdo hledá flirt, má v tomto období spoustu možností. Také dnes se stačí rozhlédnout kolem sebe a ochotných partnerů pro žhavé dobrodružství najdete spoustu. Pokud však toužíte po hezkém vztahu, v těchto dnech je třeba si moc dobře vybírat protějšek.

RODINNÝ TAROT
Nakoukněte do tajů vašich rodinných vztahů! Nečekejte a vytáhněte si svých pět karet hned teď!

Lev     

Hvězdy vnášejí do všech vašich činností velkou fantazii a kreativitu, a tak není divu, že nezůstane ušetřeno ani vaše domácí hnízdečko. Pustíte se do něj s vervou sobě vlastní, ale hvězdy radí, ať raději příliš nepřeháníte. Méně je přece někdy více.

Panna 

Dostanete se dnes do situace, kdy si sami uvědomíte, že poslední dobou neustále někoho káráte a poučujete. A to jak doma, tak i v práci. Lidé se vám raději snaží jít z cesty. Je nutné, abyste zvolnili a začali více přemýšlet nad tím, jak se chováte.

Váhy  

Setkáte se dnes se vzdělanou osobou, která vám pomůže najít jasnější směr na cestě k úspěchu. Snažte se od takových lidí vždy něco naučit, i kdyby šlo jen o letmé setkání. I to vás totiž určitým způsobem obohatí. Všímejte si i detailů a maličkostí.

Štír     

Některé planety vám stále ještě dělají potíže. Jako by je těšilo, že vám mohou zatápět. Dnes se proto konflikty vyskytnou mnohdy v situacích, kdy byste je nečekali. Předem se na to připravte, ať nejste zaskočeni. Snažte se vždy najít kompromis.

KYVADLO ZDARMA
Vyzkoušejte virtuální kyvadlo, které Vám ihned odpoví!

Střelec

Proč si pořád myslíte, že pravdu máte jedině vy? Pokud vám dnes dá některý z přátel radu, nemávejte nad ní rukou. Mohla by být klíčem k vašemu úspěchu. Ceňte si zkušeností druhých a nad jejich slovy se pořádně zamyslete. Je to k vašemu prospěchu.

Kozoroh         

Dnes všem ukažte, že si umíte stát za svými názory. Odvážně se za ně postavte a bojujte za to, v co věříte. Možná vás to překvapí, ale takovým postojem získáte respekt a cenné body nejenom u lidí, kteří vás podporují, ale také u svých protivníků.

Vodnář          

Pro vaši letní pohodu je důležité, abyste vyhledávali komunikaci a přátelství s lidmi, kteří jsou na stejné úrovni anebo vás spojují společné zájmy či osobní historie. Dnešní den vám přivede do cesty někoho, kdo taková kritéria dokonale splňuje.

Ryby  

Dnes zjistíte, že vaše úspory se v poslední době ztenčily natolik, že jsou žalostně malé. Pokud vás přitom napadne možnost najít si aspoň dočasně brigádu, je to ta správná cesta. Dávejte si však dobrý pozor, abyste neskočili někomu na nereálné sliby.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.