Americký herec Robert De Niro v slzách. Zemřel jeho 19letý vnuk Leandro

S ohromnou tragédií se musí vyrovnat rodina světoznámého amerického herce Roberta De Nira. Život jednoho z nejmladších členů rodiny totiž předčasně skončil. Ve věku pouhých devatenácti let zemřel De Nirův vnuk Leandro De Niro.

Úmrtí mladíka oznámila v pondělí jeho matka Drena De Niro na instagramu. V srdceryvném vzkazu se s mladým Leandrem, který byl jejím jediným dítětem, rozloučila. "Můj krásný, sladký andílku. Milovala jsem tě od chvíle, kdy jsem věděla, že tě nosím pod srdcem," loučila se.

[chooze:article;value:503932]

Příčinu mladíkova úmrtí truchlící matka nezveřejnila. "Přeji si, abych s tebou teď mohla být. Nevím, jak bez tebe budu dál žít. Všichni jsme tě tak moc milovali. Kéž by láska samotná stačila k tomu, aby tě zachránila," pokračovala Drena De Niro.

Mladý Leandro byl stejně jako jeho matka i dědeček hercem. I přes svůj nízký věk se mu podařilo získat roli ve filmovém muzikálu Zrodila se hvězda, píše portál Daily Mail.

Leandrova matka Drena je adoptivní dcerou Roberta De Nira. Objevila se v desítkách filmů, z nichž nejznámější je politická satira Vrtěti psem. Se svým synem si zahrála i ve snímku Zrodila se hvězda. Po boku svého adoptivního otce se zase ukázala ve filmu Město u moře.

Devětasedmdesátiletý Robert De Niro je kromě Dreny otcem Raphaela, Juliana, Aarona, Helen a Gii. Ta se herci narodila v dubnu letošního roku. 

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.