Horoskop na pondělí 3. července: Luna na vás bude působit

Beran

Dnes budete mít příležitost stát se tím, kdo bude hasit nedorozumění a také spory. Může k tomu dojít na pracovišti, doma anebo klidně i na ulici. Buďte na to připraveni. Večer vás zastihne ve skvělé náladě a rozhodnete se udělat si příjemný program.

Býk    

Pondělní úplněk v Kozorohu ve vás dnes vyvolá zájem o společenská setkání. Tak nějaké naplánujte a pozvěte přátele i příbuzné. Anebo udělejte akce dvě, pro rodinu a přátele zvlášť. Začněte přemýšlet také o letních výletech a sepište si seznam cílů!

Blíženci          

Dnes budete řešit záležitosti související s majetkem vám blízké osoby. Bude třeba vašeho zásahu nebo třeba jenom někomu dobře poradíte. Každopádně se to bez vás neobejde! Úplněk také povzbudí vaši smyslnost a rovněž zvýší intenzitu vašich prožitků.

Rak    

Ve světle dnešního úplňku v Kozorohu začnete jinak nahlížet na váš partnerský vztah. Může se dokonce objevit myšlenka na možnost jeho ukončení a nalezení nového protějšku. Dnes nic neřešte, nejste objektivní, Luna na vás působí. Hlavně se neukvapujte!

RODINNÝ TAROT
Nakoukněte do tajů vašich rodinných vztahů! Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet hned teď!

Lev     

Úplněk ve vás vyvolá pocit zodpovědnosti a budete se snažit pohlížet i na běžné denní úkoly a problémy s větším zájmem. Objeví se rovněž nutnost vyřešit nějakou vážnější záležitost, která trápí vás i vaši rodinu. S takovým přístupem vše zvládnete!

Panna 

Zatímco vaši kolegové se přizpůsobili pomalejšímu letnímu tempu, vy se k nim přidat nehodláte. Také dnes si sami hledáte pracovní úkoly s tím, že odpočívat budete na dovolené. Jdete na to dobře, vaše pracovní úsilí nezůstane bez povšimnutí vedení.

Váhy  

Budete kvůli pondělnímu úplňku řešit záležitosti týkající se vašich sourozenců. Můžete dojít ke kompromisu v záležitosti, kde jste měli každý jiný názor, anebo naopak pochopíte, jak moc jste si blízcí. Každopádně buďte připraveni na kontakt tohoto druhu.

Štír     

Někdo na pracovišti vám jde hodně na nervy. Všude je ho slyšet, všemu rozumí a všude byl. Kam vstoupí, tam je ho plno. Zatímco ostatní se spokojí s tím, že se mu smějí za zády, vy dnes budete bojovat s touhou naplno mu říct, co si o něm myslíte.

KYVADLO ZDARMA
Vyzkoušejte virtuální kyvadlo, které Vám ihned odpoví!

Střelec

Svit dnešního úplňku vytahuje z úkrytu finanční záležitosti a svítí na celý váš peněžní sektor. Objeví se záležitosti, které bude nutné co nejrychleji vyřešit. Vy si s tím poradíte, jen zbytečně neotálejte! Ani v pozitivních, ani negativních věcech.

Kozoroh         

Jako by to nestačilo, že vám planety docela zatápí a jste z toho už docela rozhození, dnešní úplněk ve vašem znamení zvýší vaši citlivost při řešení nepříjemných záležitostí. Aktivuje také vaše osobní záležitosti. Postavte se všemu čelem!

Vodnář          

Jestliže se na pracovišti stále nemůžete shodnout na některých kompetencích některých lidí, pak byste se měli do diskuze vložit více naplno a pokusit se okolí osvětlit váš pracovní názor. A to i klidně za cenu počátečního vypískání z pomyslné hry.

Ryby  

Pondělní úplněk ve vás vyvolá touhu vypořádat se s věcmi ze své minulosti. Dostanete příležitost je pochopit a poučit se z nich do budoucna. Pomoci vám v tom může starší osoba, kterou znáte a věříte jí. Její životní zkušenosti jsou opravdu k nezaplacení.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.