Karel III. bude mít radost. Princ George po něm zdědil velký talent

Král Karel III. je známý pro svou vášeň k umění, dokonce se rád nechává zobrazovat se štětcem v ruce a nedávno v Londýně visela jeho výstava akvarelů. Se svým talentem však není v rodině sám, i princ George ukázal velké umělecké vlohy.

Na princovo neobvyklé nadání dokonce poukázala i uznávaná reportérka, která členy královské rodiny bedlivě sleduje. "Vypadá to, že v případě prince George nespadlo jablko daleko od stromu. Princ Philip a král Karel III. se oba narodili s obrovským talentem, i Kate je v umění velice znalá. A soudě podle skutečně zdařilých Georgových maleb, i on to se štětcem umí," řekla podle portálu Mirror Jennie Bondová.

[chooze:article;value:505728]

Už v princových čtyřech letech se šeptalo, že se v něm skrývá velké nadání. Budoucí král tehdy podle magazínu Hello namaloval krásný obrázek sopky, se kterým se ihned běžel pochlubit mamince Kate. 

Karel III. tak bude zajisté na svého vnuka pyšný, malování je pro něj prý nejlepší terapií. "Umění osvěžuje kouty duše, kam jiné aktivity nedosáhnou. Stále více si začnete všímat věcí, které vaší pozornosti mohly unikat, kvalitě světla a stínu, tónu a textuře, tvaru budov. Lepší relaxační a terapeutické cvičení neznám," svěřil se panovník.

Tanečky a jásot. Princ George to na korunovaci Karla III. pořádně rozjel (5/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.