Pevná ruka je občas potřeba, říká o vztahu Vondráčkové rapper. Polívka ji má

Přestože si Lucie Vondráčková dává na své soukromí pozor, při křtu nového alba Letokruhy udělala výjimku. Na nové desce se podílela i autorsky a připustila, že do textů se promítlo i to, jak se jí v poslední době daří. "Mám se moc fajn a ono je to potom znát i na té tvorbě, máte inspiraci," svěřila se Vondráčková.

Zpěvačka je už několik měsíců zamilovaná do o 18 let mladšího MMA bijce Zdeňka Polívky. O své lásce často nemluví, ale její přátelé jsou o poznání sdílnější. "Znám Zdeňka možná víc než Lucku, protože sleduju zápasy. Můj syn mi do MMA trochu směřuje a on mi ho zaučil. Nevidím do jejich vztahu, ale doufám, že jim to dlouho vydrží, protože pevná ruka je občas potřeba," popřál zpěvačce rapper El Niňo.

[chooze:article;value:477336]

"Zdeněk má pevnou ruku, velice pevnou. Chlap musí být autorita a musí mít určitý respekt, aby k němu žena vzhlížela jako k muži a nebrala ho jako k přítelkyni," promluvil o Polívkově dominanci rapper, který je zároveň i jedním z kmotrů nového CD.

Společně s ním album křtili Janek Ledecký a Dalibor Janda. "Já jsem měl oproti jiným kmotrům to štěstí, že už jsem cédéčko slyšel. Jsem rád, že to Lucce pořád zpívá. Ona má v tom hlase něco, co mě vždycky rajcovalo. Navíc je to krásná žena, takže to má úplně jiný kalibr," složil poklonu zpěvačce Ledecký.

[chooze:article;value:455275]

Herec Petr Rychlý, který slavnostní večer moderoval, prozradil, že má s Vondráčkovou víc společného, než si lidé myslí. "Když jsem si zjišťoval, co nás spojuje, tak oba vyrábíme jenom kluky. Já mám tři, Lucka dva," řekl herec.

Přestože se zpěvačka snaží jít v hudbě s dobou, na rady se synů, které má s hokejistou Tomášem Plekancem, neptá. "Já jim to nevnucuju. Nevnucuju jim ani své pohádky, občas si něco najdou sami, ale mají už svoje světy. Já mám ráda své fanoušky, co se mnou plují, a kluci ať si najdou také své idoly," vysvětlila Vondráčková.

Lucie Vondráčková o manželství: Plekanec byl má životní láska (2/2022):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.